Arbitrázs Sportfogadási Tippek, Módszerek, Taktikák 100% biztos nyeréshez

Az arbitrázs sportfogadási módszer lényege = VIDEÓM TARTALMA TÖMÖREN:


– 100% nyerés, valóban minden alkalommal, kivétel nélkül!
– 50% havi profit is elérhető arbitrázs sportfogadással!
100%-ig kockázatmentes HA betartod eme videómban mondottakat
– Abszolút semmilyen előzetes szaktudás nem szükséges, még sport ismeretek se az arbitrázs sportfogadáshoz (max az angol nyelv jöhet jól és eme videómban elhangzott eSport arbitrázs tippek, módszerek, trükkök, taktikák)
– Azonnal elkezdhető bárki által és nem szükséges embereket se meghívni soha semmikor
– Akár napi pár perc munkával (vagy max kb. napi 1 óra munkával) átlag napi 2-4% profitot tudsz keresni arbitrázs sportfogadással egyszerűen, könnyen, gyorsan
+ Én már közel 1 évet teszteltem eme arbitrázs sportfogadási módszert és tényleg működik!
– Magas összegekig is hamar felskálázható akár sok ezer dollárig is akár önálló megélhetési forrássá is, úgy hogy az előző 50% profitos módszer videómban bemutatott totál másik steames pénzkeresési módszerrel ellentétben itt az arbitrage sportfogadással NEM nő a tőkéddel exponenciális arányban a pepecselgetés is! Ugyhogy mivel kértétek, hogy magasabb összegekkel is végezhető olyan módszert is mutassak, ahol szintén hasonlóan jó a havi profit százalék, de ne legyen túl sok a pepecselgetés hát akkor íme egy újabb példa és majd lesz még jó pár, sok egyéb módszerről is videó, tipp ugye a jövőben ha figyeled a hírleveleimet! ;))
Arbitrázs Sportfogadási Tippek, Módszerek, Taktikák

 

 

 

Ami a fenti eSport arbitrázs sportfogadási módszer + tippek videóból is kimaradt:

 • Az itthonra is fizető, Magyarországra is kifizető arbitrage sportfogadási oldalak listája frissült azóta rengeteg arbitrázs sportfogadás kompatibilis cég infóval! Pl. a OneHashhez is írtam plusz leírást, hogy miként lehet vele napi 10% profitokat is megcsinálni kisebb összegekkel.
 • Az iménti sportfogadási irodák listájánál azok különbségeihez is még sok infó került fel a videó óta és az arbitragehoz / arbitrázshoz alkalmas sportfogadási oldalak listája is új sorrendbe lett rendezve még inkább aszerint, hogy melyik cég / sportfogadási oldal mennyire alkalmas arbitrázs sportfogadáshoz!
 • A videóban lévő képről elfelejtettem megemlíteni, amit igazából már ráírtam különbségeket: A baloldaliaknál a sportfogadási iroda ellen fogadsz és a jobb oldaliaknál a közvetítők vagy más játékosok ellen. A baloldaliak a hírekre lassabban reagálnak, a jobb oldaliak sokkal gyorsabban:

Arbitrázs sportfogadás tippek arbitrage sportfogadási módszerek, cégek, oldalak listája

 • Ha túl pepecselős lenne az arbitrázshoz jó szorzók manuális keresése, akkor a legjobb arbitrázs sportfogadási trükk, tipp, módszer, taktika az ha először mindig a legkiegyensúlyozatlanabb szorzókkal kezded, pl. 1.05x vs. 11x, stb., mert azok közt, illetve azok al-fogadásai közt a legkönnyebb a legjobb arbitrázs / arbitrage sportfogadási lehetőségek megtalálása.
 • Ha egy meccs adataira kíváncsi vagy akár előzetesen / élőben / vagy utólagosan a végkimenetelére, akkor az eSportokhoz a HLTV-t ajánlom, ennél nincs hasznosabb arbitrage = arbitrázs sportfogadási segédeszköz az eSportokhoz, ha pl. arra vagy kíváncsi, hogy hány ponttal nyert egy csapat vagy hogy élő meccs közben pályaelőnnyel indul-e valamelyik fél (amit fontos lehet lecsekkolni ha nagyon eltérőek a szorzók, mert sokszor lehet ilyen pénznyelő félreértés akkor ha így máshogy értékelik a cégek ugyanazt a meccset, mert van aki beleveszi a pályaelőnyt de van aki nem!! Pl. én általában mindig le szoktam csekkolni ezt ha kb. 6-8%-nál többre jön ki az arb szorzó, mert ugye néha tűnhet nagyon jónak az arbitrázs szorzó, holott valójában nem is arbitrázs lehetőség, hanem csak pályaelőnyről van szó és hatalmas bukta lehet belőle ha félrenézed!), stb..  + Ezt ügyfélszolgálatok is el szokták fogadni bizonyítékul ha netán valamit ők néztek volna el (1 év alatt kb. 2x történt csak ilyen).
 • Néhol (pl. a pinnaclén) csupán annyi van kiírva hogy “map 1 winner’ azaz az első pálya nyertese, holott valójában csak egy pályás a meccs, ezért az ugyanaz mint máshol a “Match winner” azaz a végső győztes. A hasonló adatok lecsekkolásához is jó az imént említett HLTV vagy a videóban mutatott unikrn.
 • Az arbitrage szorzókat megtaláló oldalak, arbitrázs %-okat kiíró, a legjobb arbitrázs sportfogadási lehetőségeket automatán kilistázó ingyenes weboldalak listája cikkem is bővült további tippekkel (pl. hogy soha ne kérj ugye befizetési bónuszt) s, hogy miként kerüld el a lebukást ( = tét lelimitálásokat ).
 • A fenti youtube videóm kommentjei közt is találhatsz majd új infókat
 • Elfelejtettem a videómban kifizetési bizonylatokat mutatni a sporfogadási cégekről, hogy tényleg kifizetnek itthonra Magyarországra is, de a mutatott listában lévők tényleg mind kifizettek már nekem itthonra is 2019-ben is, s így eddig is meg ez után is folyamatosan fogom őket amúgy is felpakolni a kifizetési bizonylatok menüpont alá.
 • A fenti arbitrázs sporfogadási tippek videó végefelé mutatott szöveges jegyzetekbe miután előre + a meccs megfogadásakor is beleírtam a konrkét $ -nyi profitot elfelejtettem említeni, hogy ezeket kb. hetente ténylegesen az aktuális számlaegyenlegeim alapján le is szoktam egyeztetni a valósággal, hogy tényleg nem számoltam-e el, valamit, mert nagy ritkán sajna kiderült, hogy elszámoltam (emberi mulasztás az egyetlen rizikó ugye) s én sajna csak így jöttem rá arra, hogy mennyire fontos tényleg mindig precízen figyelni mindazon, a fenti videó alatt bemutatott arbitrage sportfogadási tippekre, módszerekre, taktikákra, amiket folyamatosan adagoltam az 1 órás videóban. Mert ugye ha manuálisan elnézel valamit akkor jobb, ha mihamarabb kiderül, hogy legközelebb jobban tudj figyelni a hasonló helyzetekben, valamint, kb. fél évente egyszer volt, hogy a sportfogadási iroda is hibázott (s így ügyfélszolgálattal kellett megoldani), s így ezen dolgok miatt tényleg nagyon fontos, hogy azért legalább hetente tényleg egyeztesd a jegyzeted a valósággal.
 • Ha találtál egy jó arbitrázs szorzópárt, akkor NE kattints rá a fogadóirodánál még véletlenül se egészen az utolsó pillanatig! Mert ha bejelölöd és a tétszelvényre kerül akkor érzékeli a rendszerük és sokkal nagyobb valószínűséggel csekkolhatja le a rendszer és egyezteti a többi közvetítőjével és így sokkal inkább hajlamosabbak rossz irányba visszaváltozni azon szorzók amelyeket kijelöltél még úgy is ha még nem fogadtad meg csupán kijelölted! Ez józan paraszti és és logika, hogy a rendszer nyílván azokat a szorzókat csekkolja, egyezteti, ellenőrzi, aktualizálja sűrűbben, amelyekre úgy tűnik fogadni akarnak, tehát a lényeg hogy mindent előre számolj ki, a kalkulátorral a felrakandó téteket, stb. mindent előre csekkolj le és csak miután befizettél és mindent megcsináltál csak utána kattints az irodánál is a szorzóra és csak szó szerint fél másodperccel azelőtt mielőtt megfogadnád tényleges pénzzel mert így nem lesz elég ideje újracsekkolnia és jóval nagyobb az egsélye, hogy változatlan marad a szorzó azon pár percig is, amíg kikalkulálod a téteket és befizetsz!! Ez nagyon fontos!
 • +1 kb. 20%-os PROFIT-os arbitrázs lehetőséget is találtam a videó után nem sokkal ;)) :
 • Arbitrázshoz = arbitragehoz jó szorzó párok megtalálása már szemmel is nagyon könnyű ha pl. eme szorzó felettiek:
  1.1 + 11
  1.2 + 6
  1.25 + 5
  1.33 + 4
  1.4 + 3.5
  1.45 + 3.23
  1.5 + 3

  1.62 + 2.62
  1.7 + 2.43
  1.8 + 2.25
  1.9 + 2.12
  Én már fejből tudom ezeket a szorzó párokat, s így ez a válasz arra a kérdésre, hogy hogyan lehet egyszerűen és gyorsan jó arbitrázs szorzókat találni? Így. 😉

 

 

 

Arbitrage Sportfogadási Tippek, Módszerek, Taktikák

 

 

 

+ Pár a videómban is benne lévő

Arbitrázs sportfogadási módszer, tipp, taktika, trükk:

 • Az általam is használt sport arbitrázs kalkulátor itt
 • Az arbitrázs sportfogadáshoz legjobb cégek listája itt sorrendben (a fentiek a legjobbak!)!
 • Még manuális keresgéléssel is napi pár perc alatt (vagy max 1 óra alatt ha már gyakorlottabb vagy) milyen profittal találhatóak arbitrázs százalék szorzók a videómban mutatott eSport arbitrage fogadási módszerrel:
  – 1% PROFIT körüliből temérdek van naponta
  – 2% PROFIT körülit MINDEN NAP TALÁLNI, általában többet is naponta
  – 3% PROFIT körülit legalább 1-2 naponta MINDIG találni
  – 4-5% PROFIT körülit kb. legalább 2-3 naponta MINDIG találni
  – 6-7% PROFIT körülit 3-4 naponta szoktam találni
  – 10% PROFIT körülit már kb. csak 1-2x találok havonta
  – 15-20% PROFIT körülit pár havonta találtam csak átlagosan
  – 30% PROFIT fölöttit meg kb. csak 2x találtam egész életemben
  S ezeket ugye csak az eSportokon belüli manuális arbitrázs szorzó keresési taktikára értettem (nem pedig ahol automata botok keresnek minden cég minden sportja közt!)!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ A videómban említett internetes pénztárcák listája és működésük leírása.

+ Az eSport játékokkal pénzkeresés cikkem.

+ További csúcshatás befektetési tippek, módszerek.

+ A Mozifilmek a pénzről cikkemben már külön a sport és sportfogadási mozifilmek is külön vannak egybe bekategorizálva 😉

 

 

 

 

 
+ Kulcsszavak:

100% Biztosra Nyerni Sportfogadással: Arbitrázs Sportfogadás = Legjobb Sportfogadási Módszer
A legjobb tuti biztos sportfogadások profin, a legjobb arbitrázs sportfogadási tippek, taktikák, módszerek, trükkök
Arbitrázs sportfogadás = mindig nyerő legjobb sportfogadási módszer
Haladó itthoni magyar sportfogadás tippek, módszerek, trükkök, taktikák
Magyarországra is fizető, itthonra is kifizető sportfogadási cégek irodák listája
Hogyan lehet arbitrázs sportfogadással minden alkalommal nyerni?
Biztos nyerés arbitrage sportfogadással
Arbitrage sportfogadni biztosra nyerni mindig nyerő módszer taktika
Arbitrázs sportfogadási módszerek taktikák haladóknak profiknak
profi módon profit arbitrage sport fogadás tipp

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus ( )