Hogyan lehet igazi pénzt keresni Steammel? Steames skinekkel, tárgyakkal Steamről valódi pénz kivétele! Skinek, tárgyak eladása!

További KIFIZETÉSI BIZONYLATOK: 2. videóm

 

Eme új pénzkeresési módszer VIDEÓ tartalma tömören:


– Pénzkeresés eSport + Steam virtuális tárgyak online adás-vételével szaktudás nélkül
– Napi pár perc munkával szuper egyszerűen, könnyen, gyorsan
– Szinte nulla kockázattal megy a pénzkeresés steamen
– Már 1-2 euróval is letesztelhető (vagy akár ingyen is) a steam skinekkel kereskedés, azaz a steamen tárgyakkal pénzkeresés
– Magas összegekig is hamar felskálázható akár önálló megélhetési forrássá is
– Teljesen legális, etikus munka a gyorsulva növekvő, kiaknázatlan esport tőzsde piacon
– Instant kifizetés, azonnali pénz kivétel a steamből számos centralizált és decentralizált internetes pénztárcára is!
– Nem holmi jött ment, kétes eredetű, új rizikós cégről van szó, hanem a fő eSport iparágvezetőről, tehát nem csak a módszer a stabil, de a cég is teljesen kockázatmentes, tutira nem fog becsődölni, 100%-ig megbízható.
+ Én már hónapok óta tesztelem eme virtuális tárgyak, steames skinek eladása pénzert módszert és tényleg működik!

Tehát pl. hogyan lehet steames tárgyakat eladni igazi pénzért?

Eme videómban mindent lépésről lépésre precízen bemutatok, a kezdetektől a kifizetési folyamat végéig!
Tehát az 50% PROFIT havonta eSport játék kiegészítőkkel, azaz Steames skinekkel, steam tárgyakkal, pénzkeresés steamen, kereskedni valódi pénzért, steammel igazi pénzt keresni online magyarul is gyerekjáték , ahogy láthatod a fenti részletes, 1 órás, kifizetési bizonylatomat is tartalmazó videóból.

 

 

Steamből valódi pénzt kivenni, igazi pénzt kivenni a steamről eme cégen keresztül lehet:

Kérlek eme linkemen keresztül regisztrálj a SkinsCash-re, ha steam tárgyakat adnál el igazi pénzért s azon keresztül vennél ki a steamről valódi pénzt (mert eme cégnek is van partnerprogramja, s ugye közvetlenül igazi pénzt kivenni a steamről nem lehet), hálásan köszi!

 

Ami a fenti Steames pénzkeresési módszer videóból is kimaradt:

 • Azóta van új közvetlen bankszámlára kiutalós kifizetési mód a SkinCash-nél amúgy, ami tényleg működik, kipróbáltam én is, és hihetetlen olcsó jutalékkal 1 euró + 1%-al magyar bankomba is megjött pénz (más külföldi cégeknél banki kiutalás akár 30-40 euró is szokott lenni!!). És tényleg iszonyat hamar még aznap kb. 1 órán belül megjött pénz!
 • Nyílván CSAK arra a precíz steames kereskedési módszerre értem, hogy “szinte nulla kockázattal”, amit bemutatok a videómban és amire ott mondom, hogy így a tuti, különben ha máshogyan csinálod a pénzkeresés steamen s a steames tárgyak adás-vétele is ugye nyílván lehet nagyon rizikós is!!
 • A kamatos kamatról is elfelejtettem még beszélni sajna a videómban, hogy ugye ezért tud 1 hónapos távon összeadódni soktíz százalékra is simán az össz profit az össz. steam befektetéshez képest, mert rengeteg steames tárgy eladására nem kell várni heteket se, hanem akár már napokon belül megvan rajta az akár többszörös profit is!
 • A videóm kezdetén lévő esport tárgy példák között sok olyan animációs steames item is látszik amúgy, ami több száz euróba kerül, csak azoknál is elfelejtettem megemlíteni ezt, de ha figyeled az árakat vagy utánanézel láthatod, hogy tényleg van azért hely még hova felskálázni magasabb összegekig is ;))
 • A steames tárgyak jó része direkt limitált darabban van csak létrehozva, és csak különleges díjakként vannak kiosztva (pl. pro verseny top3 helyezésért), direkt azért, hogy rengeteg nagyon ritka s így értékes legyen (főleg a csudi egyedi effektes 3D animációsak ilyenek), tehát emiatt is megy fel, illetve lehet sokszáz eurós a jobb féle steames skinek, tárgyak, kiegészítők ára!
 • Meglehet, hogy sok, pl. nagyobb értékű steames skineken, tárgyakon csak “apróbb” 10-20-30%-os profitok vannak általában, de mivel nem csak havonta tudnak pörögni, hanem akár pár naponta vagy pl. 1-2 hetente is, ezért egy hónapra összeadódva simán meg lehet még azokkal is a havi kb. 50%-os profit egy hónapra összesítve a kamatos kamattal együtt.
 • Aki azt gondolja, hogy pár skin tárgy adás vételével, eme esport kiegészítő eladási módszerrel csak spekulálna az árfolyamokon és nem teremtene valódi értéket annak leírom, hogy valójában ez tényleg egy hasznos pénzkeresési módszer, ami mindkét félnek jó igazából, tényleg nyer-nyer üzlet, hiszen még ha csak egy kicsit is, de összehozza a keresletet a kínálattal, azaz szűkiti az árrést, tehát aki venni akar az Neked hála olcsóbban fog tudni, s aki pedig eladni az több pénzért fogja tudni eladni a steames tárgyakat, skineket. 😉
 • A steam nem csupán a Half Life sorozatot csinálta, de a világ ÖSSZES játéka közül a LEGnépszerűbb és LEGtöbb össznyereményezésű TOP 3 esport játék közül is 2-t EZ a cég csinált, azaz a CS:GO-t és a Dota 2-t.
 • Képzeld el például hogy mivel a Steam egy nemzetközi platform ahol nem csak a csóri magyarok, de a világ leggazdagabbjai is játszanak és skineket, tárgyakat adnak vesznek, ezért ha pl. épp egy profi eSport játékos vagy és nyertél pár millió dollárt vagy “csupán” pár tízezer dollárt akkor simán lesz pénzed megvenni az összes csitti fitti animációs kinézetet is a steamen keresztül valódi pénzért még akkor is ha 100 000 HUF is az ára darabjának. Hisz az utóbbi 5 évben megsokszorozódott méretű esport iparágban ugye ez a presztízs, azaz az ilyen kinézetek adják a pro feelinget, ahogy az offline üzleti épetben a márkás öltöny és szép makkos cipő meg luxus járgány, stb… És ma már kb. több profi esport játékos van mint profi üzletember, és ez egyre inkább így lesz, ugyhogy “trend is my friend”. 😉
 • Ne felejts el magyarra állítani ha netán nem tudnál elég jól angolul ( katt a felhasználói nevedre jobb felül majd “Change Language” ), mert pl.:

Pénzkeresés steamen

 • Eme fenti képen látható hibaüzenetekhez hasonló okok miatt ha netán nem enged kereskedni a steam piactéren, akkor csak el kell olvasni és értelmezni, mert totál egyértelmű és szerintem mindig könnyen érthető is és teljesen megérthető az összes ilyen kiírás. Ezek főleg a hamis, kamu, csaló vagy duplikált fiókok elleni védelemből fakadó efféle feltételek. Általában ezen steam piactér korlátozások pontosan azon dolgok, amiket a videóm vége felé felsorolok és részletesen leírok és kihangsúlyozom mennyire fontosak, tehát tessék megnézni újra a videómat TELJESEN ha netán szájbarágósan magyarul könnyebben megy mint 3 írt mondat értelmezésével! Ám:
 • Sajna egyetlen egy feltételt, ami szintén szükségszerű és csak ez után lehet a steam piacon kereskedni még kihagytam a videómból még: legalább 1 db teljes játékot is meg kell venni még a steam piacon kereskedés előtt, ám ettől nem kell megijedni, mert mindig van rengeteg játék 0,39 euróét is azaz kb. 150 HUF-ért is.
 • A fenti steamen pénzkeresés videóm youtube kommentjei közt is írok még pár releváns infót !

 

 

 

Ennyi volt a pénzkeresés steamen cikkem, s ha eme steammel pénzkeresési módszerrel kapcsolatosan kihagytam volna netán valamit, vagy megosztanád a tapasztalataidat, kérlek akkor írd meg kommentben! Köszi! 🙂

+ Releváns eSport Cikkek:

 

– Ha közvetlenül játszással, azaz magával a játékkal akarsz pénzt keresni közvetlenül, akkor azokat a konkrét eSport játékokkal pénzkeresés cikkemben külön gyűjtöm, hisz az ugye totál más kategória !

+ A videómban említett internetes pénztárcák listája és működésük leírása:

+ Fizikai tárgyak adás vételével pénzkeresési módszer itt.

+ További csúcshatás befektetési tippek, módszerek

– A valósághoz szorosan kapcsolódó, reális pénzügyi IQ növelő, fejlesztő játékok listája saját vállalkozás indításáról!

– A sokkal bővebb, szélesebb játék paletta: a pl. sok kincskeresős, meg “nem teljesen reális, de akár luxus millás életérzésre motiváló” játékok listája a pénzről, luxusról, meggazdagodásról, gazdagságról, milliomos életérzésről!

+ Önismereti, önfejlesztő játékok listája cikkem! ;)))

+ Sikeres StartUp vállalkozás indítása akár a játék készítés terén közösségi pénzgyüjtéssel!

+ Az igazság játékokban!

+ Játék App Programozás vs. Diploma 3 perces vicces videóm! ;DEme cikkem KATEGÓRIÁI:

Hozzászólások:

Wordpress (6)
 • comment-avatar
  gazsi 3 hét

  A Paypal-t a skins cash leszedte? Vagy csak nekem nem mutatja a kifizetéseknél, mert még nem fizettem be Paypalról?

  • comment-avatar

   Nemtom, lehet leszedte és helyette van a natúr banki átutalás, amit amúgy már próbáltam és tényleg működött vmi nagyon minimális asszem kb. 1 euró jutalékkal és szinte azonnal meg is jött.

 • comment-avatar
  Jóska 4 hét

  A steammal kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy hány százalékot von le egy egy vásárláskor

  • comment-avatar

   Kb. 15% körülit általában.

   • comment-avatar
    Joska 4 hét

    Jelenleg a legnépszerűbb dolog 1 dollár és 1,15 között mozog napok óta. Azt gondoltam, hogy ezzel lehetne foglalkozni, akár naponta többször is meg lehetne forgatni a pénzt, de ezek szerint ez mégsem járható út, mert a hasznot elviszik. ( még nem kezdtem el kereskedni, várom a 15 nap eltelését, csak figyelem a dolgokat)

    • comment-avatar

     akkor te oda se figyeltél a videómra…. én MINDIG belekalkuláltam a 15%-ot PLUSSZ a 100% PLUSZ profitot is….

 • Disqus ( )