25 db App: Pénzkeresés Utazással, Sétálással, TestMozgással

25 db App: Pénzkeresés Utazással, Sétálással, TestMozgással

Ilyen appok tényleg vannak, amikkel valóban igazi pénzt lehet keresni sétálással, autóvezetélssel, biciklizéssel, rollerezéssel, futással, kocogással, tömegközlekedéssel (eme „geomining” appokkal)! + Lehet valódi pénzt keresni testmozgással, tornázással, kutyasétáltatással, gördeszkázással, sport versenyekkel, úszással, görkorcsolyázással, + különféle torna és wellness + fitness gyakorlatokkal, sportokkal mint pl. lovaglás, súlyemelés, jóga, + okoskarórával is akár. Viszont az alábbi appok többsége kizárólag sétálásért fizet (+ akár futásért, kocogásért = joggingolásért ), de mindegyik más és a többségük sajna itthonról nem használható ezért, íme a lista milyen fitness appokkal lehet valódi pénzt keresni testmozgással, a hatékonyság szerinti ajánlott SORRENDBEN:

futással sétálással pénzkeresési appok listája

Tehát FONTOS, hogy itt is SORRENDBEN vannak a listában a legjobb appok utazáshoz, testmozgáshoz (a CégJövő jóslási módszerem alapján kiértékeltem mind), mert kipróbáltam az összeset, amit tudtam androiddal, de sok a fos, pl. sok Magyarországról nem is elérhető app, vagy amatőr cég, üzleti modell, stb.. Tehát pl. a legfelső cég messze sokkal jobb, profibb, mint a lentebbi appok a lista alsó része felé!

 

 

Utazással + Futással + Sétálással Pénzkeresési Appok Listája:

valódi igazi pénzt keresni autóvezetéssel kriptovaluta pénzkeresési geomining appok listája

kriptovaluta GEOmining appok listája – „CoinApp”: www.coinapp.co:

 

+ ÉRVEK:

 • MÁR KIFIZETETT: KIFIZETÉSI BIZONYLAT

 • Valódi pénzre váltható kriptovalutákban kifizető app, tehát igazi pénzt lehet keresni eme appal akár ingyen is

 • Szerintem messze a legjobb fizető app utazáshoz eme listából, mert messze ez a legprofibb!

 • Nincs korlát semmihez, se a pénzkereséshez, lépésekhez, pontokhoz, napi túrázási / utazási időhöz, országokhoz vagy bármihez, mint szinte minden más appnál eme listában!!!

 • GEOmining app: Ami azt jelenti, hogy elég ténylegesen csak bármilyen kordináltára odamenni, azaz eme appok listájából ez az egyedüli app amivel tényleg teljesen lényegtelen hogyan jutsz el akárhonnan akárhová, akkor is lehet utazással pénzt keresni! Tehát eme listából messze a legjobb utazásért, túrázásért fizető app, és nem csak a legjobb, hanem sajna az egyedüli ilyen jó app utazáshoz vagy szinte bármihez eme appok listájából, mert minden másik appnál sok a megszorítás (pl. országok, lépésszámlálás, időkorlát, pontkorlát, pénzkeresési napi limit, befizetési kötelezettség, stb.). Tehát itt lehet egyedül MINDEZZEL a módszerrel egyszerre is pénzt keresni:
 • Tömegközlekedéssel (pl. buszozással, vonatozással, kocsival autós utazással), aktív sporttal, utazással, sétálással, kocogással, futással, autóvezetéssel, kutyasétáltatással, gördeszkázással, biciklizéssel, rollerezéssel, tömegközlekedéssel, testmozgással, túrázással, hajózással, repüléssel, sportversenyekkel mint pl. autózás, stb. 😉
  pénzt keresni kutyasétáltatással biciklizéssel rollerezéssel gördeszkázással pénzkeresés

 • 1000 db belső „COIN” ingyen ajándékba regisztrációhoz, ami = 64,7 db XYO coin (aktuális árfolyamon)  azaz kb.190 HUF ingyen pénz csak a regisztrációért (10 000 COIN-tól lehet kiutalni = kb. 1 900 HUF = 4,5$-nyi pénz), tehát ha a cikk írásakori 1000 COIN = 64,7 XYO-val számolunk  és 1 XYO = 0,00694$ akkor 1 COIN = 0,19 HUF és 1 terület kibányászásáért 0,02-1000 coint is adhat (attól függően, hogy találsz-e bónuszt = Big Geomine, és hogy hányszor bányászol. Én kb. 20 perc alatt kb. +330 COINT gyűjtöttem a többi pénzkeresési lehetőséggel és minden bónusszal együtt, ami 63 HUF kb.. Tehát úgy nézem kb. óránként 200 HUF-t lehet vele keresni akár otthonról is, de biciklizéssel, rollerral, autóban utazással tuti sokkal többet! Majd letesztelem még jobban! 🙂
 • Ráadásul nem csak futásért, sétálásért fizet az app, hanem gördeszkázásért, biciklizésért, autó vezetésért, stb. ezért igazi geomining, azaz a GPS geolocation adata alapján bányászik kriptovalutát, tehát nem csak túrázással de bármilyen utazással is lehet igazi pénzt keresni eme appal!!
 • Számos egyéb módon is ki tud fizetni pl.: bitcoin, ethereum és utalványok (de BTC és ETH-nél több a kifizetési minimum, kb 500$-1300$. XYO-nál viszont 4,5$ kb. amit csomó tőzsdén egyből átválthatsz bármire, tehát nem kell aggódni, mert kb. 3000 HUF-tól is simán ki lehet venni a pénzt amit bármire átváthatsz pikk-pakk és csak azért ilyen nagy a többinél a limit, hogy a saját kriptojukat használd és a sok idióta ne bírja kivenni mert nem ért a tőzsdékhez és így is növeli a többiek XYO kriptojának az értékét. 🙂

 • Szuper üzleti modell van mögötte (nagy cégek GEO stratégiáit fejlesztik, pl. konkrétan az XYO projektbe is küldi az adatokat GEO + MI tökéletesítésre) és ezért vannak benne GEO játékok, azaz pl. ha odamész bizonyos helyekre akkor több pénzt kapsz mintha csak simán random mászkálsz.
  igazi valódi pénzt keresni utazással autóvezetéssel autózással kamionvezetéssel hajózással
 • Számos féle pénzkeresési lehetősége van:

  – GEO mining = natúr sétálás, futás, autózás, biciklizés, roller, hajózás, robogó, repülés stb.

  – GECO-claim = kb. 25×25 kilóméteres négyzeteket lehet lefoglalni coinokért, és amennyi nép amennyi pénzt rakott ama területbe így amolyan „tulajdonosként”, olyan arányban osztja szét köztük az összes ott GEO mineoló nép profitjának egy részét (talán 10%), ergo passzív jövedelmet is kereshetsz vele akkor is ha utána letörlöd az appot (bár ez hetente újraindul, tehát csak hétfőtől vasárnapig lehetsz tulajdonos, utána újra új coinokkal lehetsz „részvényes” ama területen bányászók jutalékaiból jövő %-hoz)

  – GEO drops = hely alapú airdropok (amiket ugye vállalkozásként, pl. üzletek is fel tudnak használni hogy pl. „ha jössz hozzám a meetingre / üzletbe akkor kapsz bónusz pénzt” és tényleg csak akkor tudja felvenni ha elment oda, ezért van értelme és üzleti haszna és jó üzleti modellje )

  – „Big Geo Mine witness” = Ez azt jelenti, hogy a bal felső sarokban kattintgatsz eme menüpontban, ami azt csinálja, hogy „Big Geomine” random lokációkon NAGY mennyiségű random ingyen coin, és a „witness” meg azt jelenti, hogy megnézed mások mennyit kaptak az ilyesmiért pl. több ezer HUF / darab, amit te is kaphatsz bárhol amúgy random ha mész ugye. És azért kapsz gondolom csupán csak azért is pénzt, hogy megfigyeled mások mennyit kaptam mert így ösztönöz téged arra, hogy te is menny és keress nagy geomineokat.

  – Ezen felül ugye a prémium csomaggal minden többet fizet

  + Lehet ingyenes fizikai kártyát rendelni hozzá amivel megint minden többet fizet (csak a postát kell fizetni 1x): Ez arra jó, hogy nekik plussz bizonyosság a tényleges lokációd (mégjobban kiszűrik a csalókat és a telefonos hibákat a kártyában lévő chippel)

  + Számtalan féle egyéb módon is lehet vele pénzt keresni pl.: mások ajánlása, random reklámok nézése ingyen,  kérdőívek, játékok, „easter egg”ek, offerek, pl. egy ingyenes játékkal eddig párszáz HUF-t kerestem vele, de úgy számolom akár több tízezret HUF-t is lehet ha nem csak 5 percet játszottam volna, és itt vannak többen is az efféle online játékok, amik fizetnek. 🙂

 • A Geoimining, hogy az appban a „tile”-k a kékkel jelölt kb. 30 * 30 méteres területek, amiket a csákánnyal tudsz mindenhol kihányászni (ehhez szuper jó, profi 3D-s térkép és csákányjátékos animáció is van), tehát aktívan használni is kell az appot pl. séta közben eme pénzkeresési módszernél, tehát kell hozzá folyamatos internet. 🙁 Viszont pár manuális csákányozás után az automata bányászást is be tudod kapcsolni és akkor nem kell feltétlen nyomkodni 30-60 méterenként (viszont ha nyomkodot azaz a csákány helyett a négyzetre kattintasz ahol vagy akkor ugye még több pénzt ad ugye).

 • Olyan pénzkeresési lehetőség is van benne, amivel nem kell folyamatosan használni az appot pár méterenként és ha az app a háttérben fut csak akkor is fizet, és ez 10x több pénzt fizet ha bekapcsolod az app beállítások közt, hogy ne csak akkor férjen hozzá a GPS adataidhoz ha épp katívan hasznláod (alapbeállítás) az appot hanem a háttérből is, ezt minden más appnál is érdemes beállítani, mert a többi enélkül esélyes, hogy nem is működik!!

 • Végre egy megoldás, egy valóban fizető app, amivel annál több igazi pénzt lehet keresni minél inkább a semmi közepén laksz!! =D Mert a sűrűbben bányászott területeken megoszlik a pénz ugyanezen utazási appokkal bányászó emberek közt 🙂

 • Elsőre picit bonyolultnak tűnhet, de mindenre van sok részletes 3 féle GYIK, leírási és támogatási részleg részletes precíz, nagyon aprólékos leírásokkal, lépésről lépésre útmutatókkal, és azokkal minden értelmet nyer egyből és utána látod mennyire egyszerű is használni valójában! 😉


– ELLENÉRVEK:

 • Kell hozzá folyamatos internet, nem elég a GPS és giroszkóp stb mint a legtöbb másik appnál
 • Az automatikus GEOmining bányászást 15 db manuális bányászás után lehet csak bekapcsolni (ez akár 2-3 perc alatt is megvan ha a területet újrabányászod a kis színes „agyjátékokkal történő terület frissítés” után)
 • Kifizetés elött esélyesen kérnek KYC ID verifikálást
 • Fizetős csomaggal (ami kb. havi 15 000 HUF) 36x annyi coint kapsz a GEO bányászati pénzkeresési módszerrel, tehát ingyen ez se fizet sokat, főleg ha nagyvárosban laksz, ahol sokan bányásszák ugyanazokat a területeket (bár van csapatbónusz is)
 • Ha nem aktívan használod akkor kevesebbet fizet, de akkor is lehet vele pénzt keresni azért (és fizetős csomaggal mindkét féle esetben sokkal többet ugye), tehát pl. sajna a geomininghoz aktívnak kell, hogy legyen az app (azaz ez legyen a fő képernyőn) és nem szabad még a billentyűzárat se lezárni különben nem bányásza ki a 30×30 méteres területeket (amit amúgy automatán csinál ha bepipálod az autominingot középen alul)! Ezért inkább ajánlott eme kriptovaluta bányász app pl. autózáshoz, vagy okostelefontartót szerelni biciklizés, rollerezés, stb. esetén, mert amúgy annyira nem gáz mivel hamar bekapcsolja a saját képernyővédőjét és az alatt tud helyeket, azaz 30×30 méteres területeket, azaz pénzt bányászni az app, tehát nem fog több aksit fogyasztani így se!
 • BIG GEOmine = NAGY összegű bányászati jutalékot csak ritkán ad, tehát ha nem mész sokat (legalább több kilómétert) akkor elég keveset fizet (pl. pár coin a több ezer helyett, mert akár 1000x-es is lehet a nagy GEOmine, amit random helyeken ad, de ott esélyesebb, ahol kevesebben szoktak járkálni)
igazi valódi pénzt keresni testmozgással cangázással biciklizéssel utazással pénzkeresési appok listája
futással pénzkeresési appok listája – „Sweat”: SweatCo.in:

 

+ ÉRVEK:

sétálással pénzkeresési appok listája

 • Néhány más appal ellentétben ez akkor is számolja a lépéseket ha háttérben van az app és képernyőzárazva alszik a mobilod!

 • Nagyon egyszerűen kezelhető és Magyarországról is működik és itthonra is kifizet igazi pénzt

 • A napi 20 perces duplázóval (minden nap ingyen duplázza a pénzt 20 percre) akár kb. 2 000 HUF-t is kereshetsz sétálással havonta teljesen ingyen, ha minden nap sétálsz 20 percet (ezeket saját tapasztalatból számolom!).

 • 1 lépés = 0,0126 HUF kb. (a 20 perces napi pénz duplázóval, amivel kb. pont megvan az 5000 lépés = 20 perc séta = napi 63 HUF kb.) de akár jóval több ha fizető prémium tag vagy:

 • Az opcionális prémium előfizetése csak évi 4 000 HUF kb. ami akár már kb. 1,5-2 hónap alatt is megtérülhet mivel ugye prémium tagként többet fizet (pl. 2x annyi SweatCoint, amiről a napi pénzkeresési limitet is eltűnteti) és utána elvileg kb. akár 24 000 – 70 000 HUF-t is kereshetsz eme appal teljesen ingyen évente az aktuális 0,03$-os SWEAT árfolyammal számolva, attól függően sokat sétálsz-e és, hogy a kuponokat is beleszámítjuk-e és, hogy fizetős tag vagy-e (tehát pusztán csak a sétálásért [mert van több egyéb pénzkeresési módszere is] ingyenes tagként évi kb. 24 000 max).

 • Ezen felül a kriptovalutája ugye 1-2 éven belül sokat mehet fel ha eme kriptovaluta árfolyama is felmegy majd a többivel, ami ugye 2023-ban nagyon esélyesen várható 😉

  + Mindezen felül van még plusz több féle egyéb pénzkeresi módszerrel lehet még pénzt keresni eme appal nem csak sétálással:

  – Mások meghívása (egyszeri 5 SweatCoin / meghívott)
  – Napi reklámok nézése ( Napi 3 db fél perces reklámvideó = havi +1 000 HUF kb )
  + Egyéb fizető bónuszok (pl. ha minden nap használod) és kihívások

 • A SWEAT kriptovalutát ( https://coinmarketcap.com/currencies/sweat-economy/ ) lehet vele kapni (ami ERC-20 ETH láncon és a NEAR láncon is van így a magas ethereum utalási költségek miatt és mivel a hozzá tartozó külön pénztárca appja a SweatWallet NEAR láncon van [és azon 0,15-3$ az utalás] ezért inkább a NEAR láncú kiutalást válaszd pl. KuCoin / ByBit tőzsdékre!!! )

  Elég profi cég = megbízható az app, tuti nem fog becsődölni pár éven belül szerintem a cégjövő jóslási képzésem alapján (már így is van sok nagy partnersége, híres mamutcég kapcsolata és saját kriptovaluta pénztárcát is fejlesztett és a SWEAT kriptoja is fenn van vagy 50 tőzsdén [sok nagyon is] , fenntartható az üzleti modelje, ami már működik és a lépéseket is jól számolja, minden működött, nem találtam benne hibát, sok a részletes képes útmutató, leírás, stb. tehát a fejlesztés és jogi cécók nehezén már túl vannak úgy látom, mert 2016-ban indult), tehát szerintem 3-6 év múlva elég esélyes, hogy ebből tényleg lesz sokkal szuperebb app is ennél, azaz fizethet majd jóval többet is, mert szerintem sokat fog fejlődni a cég és mehet akár 20 évig is és eme appból tényleg lehet teljes fitness, sportos stb. ökoszisztéma rendszer is akár még pár év múlva!!! Bár azért annyira azért közel sem profik és lassabban fog fejlődni szerintem, mint az eggyel fentebbi utazásért fizető app, az sokkal, de sokkal profibb, de azért eme appal is megérheti foglalkozni ha pl. kutyasértáltatásért igazi pénzt akarsz keresni vagy rendszeresen futsz, sportolsz, kocogásért fizető app kell hobbival pénzkereséshez vagy ilyesmi! 🙂


– ELLENÉRVEK:

 • Picit zűrzavaros a megfogalmazása, mert a belső pontokat ( amik csak ajándéktárgyakra és kuponokra stb.-re beváltható belső pontrendszer), és ami nem igazi kriptovaluta mégis azt hívja „SweatCoin”-nak, és az igazi kriptovalutát a SWEAT coint meg pusztán csak „SWEAT”-nek hívja eme sétálásért fizető app, tehát eme 2 elég más!

 • Naponta ingyenes tagként max 5000 lépésnyi igazi kriptovalutát (SWEAT-ot) kaphatsz, ami napi kb. 63 HUF, a többit 10 000 lépésig pedig belső pontokban adja (ezt hívja SweatCoin-nak), ami csak bónusz kuponokra meg ilyesmikre váltható be pl. webshopokban, viszont ugye prémium csomaggal leveszi a napi SweatCoin limitet is, tehát ha tényleg sokat sétálsz akkor itt is prémium csomaggal éri meg igazán.
 • A SWEAT igazi kriptovalutáját nemrég implementálták csak bele!: 2022 szept végén, ezért nem rakja még át automatikusan a walletbe! Korábban csak belső pontokban gyűlt, amit csak levásárolni lehetett pl kuponokra, de mivel most már a rendes kriptovaluta pénztrácája (SweatWallet) is működik ezért hamarosan minden SWEAT kriptod a SweatWalletbe fog átkerülni (automatikusan, vagy manuális kattintással), amit egyből HUF-ra is válthatsz ha kiutalod a fentebb említett tőzsdékre, tehát 2022-ben is már ki lehet venni belőle igazi pénzt az tuti.

hogyan lehet városnézéssel valódi pénzt keresni utazási appokkal igazi pénzt
Hogyan lehet városnézéssel valódi pénzt keresni utazási appokkal igazi pénzt?

pénzkeresés mozgással sport fitness appok listája
– „WiFi Map”: www.wifimap.io:


Ez nem kifejezetten sportolási vagy utazási app, de nagyon hatékonyan használható utazással pénzkereséshez + okostelefonon futással pénzkeresésre is jó nagyon! 😉

+ ÉRVEK:

 •  Soha nem szükséges befizetni semmit az appos pénzkereséshez.

 • Tehát ez alapvetően 1 ingyenes wifi térkép, és ha beregisztrálsz vele új wifit a térképére (hogy bármely utazó könnyen ingyen wifit találhasson offline mobillal is) bárhol bármikor akkor azért kb 0,6$ pénzt ad ingyen / wifi. Azaz annyinak megfelelő wifi kriptovalutát ami később jóval több pénz is lehet, s amit bármire átválthatsz ugye, és pl. 1 kripto kártyával akármilyen NEM-kriptos ATMből is kivehetsz kp-ba vagy elvásárolhatsz utazás közben.

 • Először csak pontokat ad (100 pont / wifi), de a pontjaiddal arányában 2 hetente mindig jön a wifi kriptovaluta airdrop, azaz az igazi pénz rendszeresen.

 • Bármikor kiutaltathatod őket 10$-tól okostelefonnal bárhova.

 • Mivel poligon kriptovaluta láncon van, ezért  kb 3 HUF a valutaváltási és utalási költség, tehát nagyon olcsó és gyors és elterjedt profi kriptovalutát használ (pl. metamaskkal is megy stb.).

 • A régi wifik sebességének leteszteléséért is ad ingyen pénzt (negyed annyit mint új wifi találásért) és így akár óránként 10$-it is meg lehet vele keresni bárhol (pl városokban ha kocogsz, s nem pedig netmentes erdőben, tehát ez a legsűrűbben lakot helyekre való utazásért fizet a legtöbb pénzt, a legfelső app pedig a legritkábban lakot helyekért így mindenre van jó megoldás ;D ) ! 😀

 • Ahogy látom még itthon a nagyvárosi plázákban sincs bereggelve a wifik döntő többsége tehát tuti lehet vele mindenhol sok pénzt keresni utazási hobbival okostelefonnal mert:

 • Enged jelszavas wifit is bereggelni, meg feltételhet kötöttet, stb!!

 • Eme A017B1M kóddal vmi akciós eSIM meg csudi utazási lehetőségeket, kütyüket meg mizéket is kaphatsz akár tehát kérlek ez használd regisztrációdhoz! ;D

 • A legjobb, hogy ugye 2024-től tuti felmegy 2026-ig minden kripto és akkor esélyesen ezzel is többször ennyit lehet majd keresni ! ;D

 


– ELLENÉRVEK:

 • Gyér az ajánlói rendszere (azaz % jutalékot a meghívottjaid után csak az eSIM + prémium utazási csomag vásárlásokból ad, de a kriptovalutákból, airdroppokból, wifikből még nem), de lehet csak mert elég új utazási app és még nem fejlesztették fel eléggé.

 • 2 hetet várni kell a kifizetéshez meg 10$ pénzt kell minimum összegyűjteni.

 • Ha offline is használni akarod a wifi térképet akkor ugye előre le kell tölteni pl. ama várost nettel s ahhoz már lehet prémium csomag is kell.

 • Néha manuálisan is be kell írni a címet az új wifihez, mert nem jelenik meg a listában, azaz 1 perc / új wifi helyett néha akár 2-3 perc is lehet ;P De nagyvárosokban 10 méterenként van ugye ingyen wifi tehát HA serény vagy akkor így is megvan a több ezer HUF / ÓRA ingyen, utazgatással ;D

 • Az új wifiket nyílván ügyfélszolgálat élő ember ellenőrzi, hogy ne csalj, tehát a pénzt nem azzonnal írja jóvá hanem pár munkanap míg megjelennek a pontok érte.

 • Lehet, hogy csak 1-2 évig lesz ez még jó lehetőség igazi valódi pénzt keresni túrista utakkal, városnézéssel okostelefonnal, amíg túlságosan el nem terjed (mert akkor már ugye csak pl. negyed annyi pénzt ad majd ha alig lesz új wifi) és a kriptok is 2025 után ugye majd megint lefele hullámoznak egyet legalább 1 évig csúnyán. Viszont utána lehet fejlesztik az appot még sok más mindennel, tehát ki tudja 2026-tól mi lesz, de addig most még tuti nagyon jó pénzt lehet az appal keresni utazás közben okostelefonnal sűrűn lakott nagyvárosokban ! 😉 Azaz nem túl sokat, de annyit simán, hogy pl. pár évig ebből megélj utazgatva, minimális szinten! ;D
  Főleg ha más túrista utakkal, utazgatással pénzkeresős ingyenes appokat is használsz.

 

pénzkeresés testmozgással sporttal fitnessel wellness wersenyekkel sportokkal futással
pénzkeresés testmozgással sporttal fitness appokkal
– „Step”: www.walkwithstep.io:

 

+ ÉRVEK:

 • A STEP kriptovalutát ( https://coinmarketcap.com/currencies/step/ ) lehet vele keresni (a BSC = BEP20-as Binance Smart Chain kriptovaluta láncra)

 • Közel 20 nyelven tud (magyarul nem)

 • Nagyon egyszerű, átlátható, könnyen kezelhető és működik és itthonra is kifizet

 • Van a honlapon kalkulátor, ami szerint akár 200 HUF-nyi kriptovalutát is fizethet 5 km sétálásért

 • 15-30 másodperces, a bal felső gombra előjövő videóreklámok vannak az appon belül (magyarul is!), amik darabja +2,5%-al több kriptovalutát fizet a sétálásért aznapra (összesen max +25% bónusz / nap ezekkel ), ami jó üzleti model lehet, mert remélhetőleg ad a kriptovalutának hosszabb távon is egy kis értéket (ha a reklámbevételükből rendszeresen vásárolják vissza a kriptovalutát)

 • Úgy számolom akár már kb. fél-1 év alatt is megtérülhet a befektetésed ha minden nap sétálsz legalább 20 percet (vagy hetente órákat túrázol).

 • Sok másik appal ellentétben ez jól számolta úgy nézem a kilómétereket is, de alig van statisztika.


– ELLENÉRVEK:

 • Min. 22 000 db tokent (ez kb. 23$-nyi volt) kell előre vásárolni és letétbe helyezni azaz stakelni a sétálással pénzkereséshez az appal és minél többet stakelsz annál több pénzt lehet keresni sétálással

 • Keveset fizet a sétálásért kis befektetéssel (kb. pár HUF per nap / 20 perc séta ), de 10x annyi stakeléssel 10x annyit fizet, tehát akár pl. ezrest is naponta.

 • Kevés funkció: nincs ajánlói programja se, tehát tényleg „csupán” csak a sétálásért fizető app (lehet a kocogásért és futásért se fizet?)

 • KYC kell a kifizetésekhez??

 

itthonra is igazi pénzt fizető mozgással pénzkeresési fitness appok listájaHogyan lehet pénzt keresni sétálással?: Kriptovaluta Appok – „StepBet”: WayBetter.com/StepBet:

 

+ ÉRVEK:

 • Elég jól tud fizetni akár több tízezer HUF-t havonta HA tényleg teljesíted az előre kitűzött céljaidat, mert itt CSAK igazi pénzzel lehet fogadni előre bizonyos célokra, pl. 3-6 hét napi séta és csak ha eléred akkor részesülsz a teljesítők közt arányosan szétosztott össznyereményből, különben bukod a pénzt, tehát a többi sétálásért, futásért fizető apphoz képest elég jó pénzt lehet keresni, mert ugye sok a lusta, aki végül feladja és bennhagyja a 20-40$-ját mert nekik külföldön az semmi a pl. gazdag hájas amcsiknak, akik még így se tudják motiválni magukat eléggé 😀


 • Ingyen 10$-t ad csak, amivel ki lehet próbálni, amivel max 1-2$-t lehet szerintem keresni csak akkor is ha sikerül elérni a célt

 • Elég letisztult, egyszerűen használható, könnyen átlátható profi felülete van, és az üzleti modellje is fenntartható tehát eddig átment a mércémen 🙂


– ELLENÉRVEK:

 • Végig teljesen ingyen nem lehet pénzt keresni ezzel sem, ahogy eme appok kb. felével sem.

 • CSAK ha valóban komolyan gondolod a sétálással, futással, túrázással pénzkeresést és csak ha tényleg sok héten át tényleg napi rendszerességgel végzed a testmozgást akkor jó, különben nagyon rizikós és el tudsz bukni pénz.

 • Mindenhol legaláb 3 hetes célok vannak, azaz legalább 3-6 héten át napi 5-6x kell sétálni legalább, ami nagyon sok lehet ha ugye elfoglalt vagy és könnyen kieshet 1-1 nap, bár napi 20-30 percet meg kéne tudnod oldani ha sétálással futással akarsz pénzt keresni 😀

 • Kevés funkció: pl. nincs ajánlói programja se, tehát tényleg „csupán” csak a sétálásért / kocogásért / futásért fizető app ez is.igazi pénzt keresni futással sétálással kocogással kriptovalutás app

a legjobb kriptovaluta appok futással pénzkereséshez sétával testmozgással – „StepN”: StepN.com:

 

+ ÉRVEK:

 • Elég jól tud fizetni: ezzel lehet messze a legtöbb pénzt keresni DE csak a legprofibb kriptovaluta befektetőknek és gamereknek ajánlott, mert messze a legbonyolultabb!

 • Tehát megtérülhet akár már 1-2 hónap alatt is, de hiába futsz minden nap ha nem értesz az NTF játékrendszeréhez akkor lehet, hogy csak 1,5-3 év mulva fog megtérülni ([0,03$ GST árfolyammal számolva] + ez is saját kalkulációm mert én vettem egy cipőt ), vagy az is lehet, hogy csak sok pénzt elbuksz rajta, mert 3 hónap után jössz rá, hogy azért mégse vagy olyan kriptovaluta gamer matekzseni mint hitted és feladod ^^

 • Saját decentralizált kripto tőzsdét is fejlesztenek a dooart

 • Az új GMT pénzkeresési módját csak nemrég fejlesztették bele: 2022 Szept végén (állítólag az hatékonyabb mint a GST)

 • Mind a 4 kriptovalutája (a GST 3 láncon van + a GMT) fenn van kismillió tőzsdén pl. a binanceon is

 • Olyan kaliberű arcok az alapítók és a vezetők mint pl. az Adidas volt elnöke, a Binance egyik tagja, stb. tehát iszonyat profi fejlesztői csapat és kapcsolatok van mögötte, ugyhogy tuti menni fog még jó pár évig a cég szerintem, mert fejlesztik folyamatosan, tehát főleg a futási NTF játék összetettsége miatt van ennyire hátul eme listában.
 • Ha nem csak rendszeres sportoló, de gyakorlott rutinos / profi kriptovaluta szakértő / befektető IS vagy ÉS eSport játékos IS egyben (aki kedveli a fantasy-t is), akinek párszáz $ tőkéje is van rá, akkor lehet Neked is tetszeni fog, és akkor tényleg jó móka, szórakozás, játék is lehet egyben, mert hihetetlen összetett játék rendszere van, elmondhatatlanul szerteágazó és sokféle módon, tehát pl. 50 cipőd lehet (a végtelen sok féléből) NTF-ekként, aminek sok tulajdonsága van, ami fejleszthető ,variálható és több cipő kombinációja egymást szingergizálja matematikai képletek alapján, és minden cipőbe kristályokat = gemeket = bónusz turbózókat is rakhatsz és nem csak a kristályoknak de azok foglalatának is van vagy 10 szinteje, amik szintén fejleszthetők, és még minősége azaz fajtája is van a kristály tárolóknak = slotoknak, amik vairációi más és más cipő tulajdonságokat turbóznak és lehet cipőket párosítani, egyesíteni, fialtatni, stb. tehát komolyan mondom, hogy VALÓBAN HIHETETLEN ÖSSZETETT eme futási sportjáték app, ami jó lehet ha penge éles eszű eSportos kriptovaluta befektető, matekos szemléletű, szakértő fiatal vagy, mert akkor tényleg akár százezreket is kereshetsz vele havonta ( ha sokat fektettél bele, pl. 1 millát és futsz is rendszeresen) HA jól összerakod a cipőid és akkor ez jó, mert így a hülyék bukják a pénzt a játékélményért cserébe és az értelmes kriptovaluta fiatalok sokat keresnek vele, de:


– ELLENÉRVEK:

 • Ingyen egyáltalán NEM lehet vele pénzt keresni, hanem csak cipő NTF vásárlása után

 • Legalább 20 000 HUF – 100 000 HUF-os tőke kell hozzá, amiből a cipőt elég ugyan egyszer megvenni, csak de itt NEM ELÉG befektetni, jól is kell tudni összerakni és használni és variálni a cipőket a játék szerint, ami komolyan bonyolultabb mint kb. minden más, amit valaha láttam, tehát én biztos vagyok benne, hogy 3 diplomával se fogod tudni megérteni ha nem vagy valóban rutinos „eSportos fantasy kripto-kocka” ugyhogy különben bele se vágj nagyon ajánlom, mert nehogy engem zaklassatok a sok kérdésetekkel, mert van részletes FAQ-ja, ahol igazából minden leírnak, de hiába olvassák el, nem fogja megérteni eléggé egy 140 IQ alatti az fix szerintem ^^

 • A sok játékszabály és opció meg lehetőség ráadásul folyamatosan változik (pl. most bevezették a GST mellé a GMT kriptovaluta rendszert és pénzkeresési módot is (2022 szept végén), tehát nem is az az igazi bonyolultság, hogy 3 különböző kriptovaluta láncon van maga a GST is (ETH, BSC, SOLANA) meg ilyesmi, hanem maga a sok irdatlan összetett játékszabály, mert:

 • CSAK ha profi játékos vagy akkor tutod jól összerakni a cipő NTFjeid variációit és működését úgy, hogy ne 3 000 HUF-t hozzon havonta hanem 10-100x-osát!! Tehát hiába vagy nagybefektető itt közel sem elég berakni a pénzt ^^ ( ami jó is lehet, mert így nem a sok nagytőkés fölözi le a profitot, hanem a sok értelmes fiatal )

 • A túl sok futási NTF app játékszabály csak a GYIK-ból deríthető ki és ajánlói programja sincs

 • Napi alapból 10 percet enged csak futni pénzért (de NTF cipőkkel lehet ezt is növelni akár vagy napi 1,5 órára is) és max napi 300 GST a lmit (GMT limit nincs, de azt csak 30-as szintű cipővel lehet keresni)

 • Igaz, hogy a pénzért cserébe itt legalább „játékélményt” is kapnak a sportolók, de nincs más bejövő pénzforrásuk mint a sok tucat tőzsdén ott levés és az új bejövő játékosok befizetései (az NTF-ekért, cipőjavításokért, stb), ami nem túl jó, de később talán bele fejlesztenek még egyéb dolgokat is, mint a hasonló cégeknél szokták (pl. reklámok), mert így nem biztos, hogy annyira fel fog menni a kriptovalutájuk értéke a jövőben 🙁sétával futással pénzt keresni appok listája

+ További APPOK amikkel pénzt lehet keresni sétálással, utazással, futással, túrázással:

YourFitWay –> Ez számomra még nem túl meggyőző, kb. 2021 óta fejlesztik csak és még elég átláthatatlan, túl bonyolult és csak fizetős csomaggal lehet igazi pénzt keresni sétálással, ugyhogy én maradtam a fentieknél, mert alig sétálok, de ha te sokat sétálsz lehet megér egy próbát, hátha jól fizet.

– Lympo.io: www.app.lympo.io –> Web 3.0-ás, kriptovalutákkal, de még fejlesztés alatt van és nincs még kész az app.

– Cash Steps: www.cashforsteps.com –> Csak iPhonera van, ugyhogy nem tudtam kiprobálni, de elvileg igazi pénzben is ki tud fizetni vagy $ alapú utalványokban ( Paypal, Amazon )

– PKRewards: www.pkrewards.com –> Ez is csak iPhonera van, ugyhogy nem tudtam kiprobálni. Bár szintén elvileg valódi pénzt is fizet akár kutyasétáltatásért is + fizet súlyemelésért, jógáért ( yoga pénzkeresés ? ;D ),  crossfit, úszásért okosórával. Profinak tűnik és reklámmentes ( a prémium fizetős csomagokból jön a pénz, ami nem kötelező, de sokkal részletesebb fitness statisztikákat kapsz érte )

– LifeCoin App: www.lifecoin.ai –> Szintén csak iPhonera van (bár androidot is mutat, de a link hibás volt, tehát úgy tűnik a Google Play levette az androidos storeból ), ugyhogy nem tudtam kiprobálni ezt se.

– Healthywage: www.healthywage.com –> Ez inkább fogyási fitness appnak tűnik, de elvileg sétálásért is fizet. Majd megnéztem még jobban.

– Step App: Step.app –> Ez a fenti StepNhez nagyon hasonlló kriptovaluta NTF cipő igénylős futásért, sétálásért fizető app.

– https://gym-ai.io  –> még nincs kész

www.tracerofficial.com  -> még nem néztem át ( kriptovalutás séta app )

– www.thedustland.com   -> még nem néztem át ( kriptovalutás sétálós app )

 

 

pénzkeresés futással testmozgással sporttal appok

+ FONTOS!!!:

 • CSALÁSVÉDELMI MECHANIZMUS!:
  Minden appban van!! Tehát szuper jól kiszűrik ha kutyára rakod a mobilt vagy rollerezel stb. és a legtöbb helyen büntetnek is érte (pl. nem fizet ki nem csak aznapra hanem akár sok napra se)!! Eme listába csak a tényleg minőségi szintet elért, más több éve fejlesztett sétálásért fizető appok listáját gyűjtöttem össze, ugyhogy a csalásvédelmi mechanizmusuk tényleg nagyon profi (amelyiknek nem volt az az becsődölt vagy fel se raktam ide) ezért nem érdemes csalni!
  Tehát pl. nézik azt is, hogy rootoltad-e a telefonod és ha igen lehet akkor se fizet ki (pl. a stepn)!!
  Ahol nyomni kell start és stop gombot csak az büntet a csalásért (pl. stepn) hisz csak ama kb. 10-20 percre kell figyelni naponta, de amelyik háttérből is számolja gombnyomás nélkül 0-24 a sétát (pl. a sweatcoin) az nem büntet ha rollerezel vagy autózol vagy ilyesmi, azt csak simán nem számolja, ugyhogy azért nem kell félni a sok büntitől ha nem próbálod rázni cangázás közben sokat vagy ilyesmi 😉


 • A TÖBBI APP SZAR!:
  Átnéztem csomó sétálásért fizető appot, és feltelepítve is kipróbáltam és kielemeztem őket a cégjövő jóslási képzésem alapján és átjártam a témát most eléggé, tehát a többi app nem véletlenül NEM került fel ide, mert azok tényleg elég fosak, és instant kukák azért mert pl. Magyarországról fel se engedi telepíteni a Google Play (hisz csak bizonyos országokba jó sok app, mert tud kriptovalutában is kifizetni stb) vagy mert kb. 0-át fizet igazi pénzre is váltható módon, mert lófasz se ér a kriptovalutája vagy amennyit fizet, vagy mert pl. csak idióta külföldi haszontalan webshoptermékekre szóló kezdezményekre jogosító kuponokat lehet venni a pontokból vagy ilyesmi. Tehát a többivel valójában NEM lehet igazi pénzt keresni valójában épkézláb módon még keveset se, de azért felrakom ide is eme listát, hogy neked ne kelljen már időt se pazarolni rájuk:A „TestMozgásért Fizető” „SZAR” Appok Listája:


CSAK AZÉRT LISTÁZOM ŐKET, hogy Neked már ne kelljen rájuk időt pazarolnod ! Írom miért:

– InterMiles: www.intermiles.com –> Nagyon profi, és itthonról is működik úgy nézem, de a sétálásért fizető opciót az appban meg se találtam és indiaiaknak tervezték (angolul tud) és így főleg csak nekik jó, mert nincs igazi pénz, hanem csak indiai boltokban és kismillió webshopban lehet levásárolni meg főleg indiai webshopokba jó bónusz kuponokra beváltani. Bár amazon kártyára is kaphatsz vele 5%os kedvezményt sétálásért, meg elvileg kripto vásárlásra is 1000 HUF bónuszt tehát ha nagyon ügyes vagy és pl. tudsz indiai rúpiában is utalni akkor kaphatsz vele igazi ingyen kriptot is, de azt lehet csak 1x lehet kihasználni úgy nézem (mert „signup offer”-es deal).  1 pont = kb. 1,5 HUF vagy akár több ha bónusz kedvezményekre váltod be, de mivel igazi pénzre nem lehet ezért elég fos, nem ajánlom, max indiában élőknek, de amúgy fizetne utazásért is és sok funkciója van mint pl. cashback, stb. (de azok is főleg csak indiai boltokból és webshopokból).

– CashWalk: www.cashwalklabs.io –> Jó lenne, de csak az USA-ban működik, a GooglePlay még feltelepíteni se engedi Magyarországról

– Higi: www.higi.com –> Ez is profinak tűnik, de szintén feltelepíteni se engedi magyaroknak itthonra 🙁

– Evidation ( = Achievement app volt anno ): www.evidation.com –> Ez is profinak tűnik, de szintén feltelepíteni se engedi magyaroknak itthonra pedig biciklizésért, úszásért , túrázásért és egyéb testmozgásért is valódi pénzt fizet elvileg havi átlag 10$-t kb.

– StepSetGo: www.stepsetgo.com –> Feltelepíteni se engedi magyaroknak itthonra.

– Runtopia: www.runtopia.net  –> Nem lenne rossz, működik itthonról is, de a sétálásért csak alig pontoz állítólag, nálam egyáltalán nem is adott pontot több kilóméterért se és sokkal inkább az appon belüli másik app követőkért fizet (+ likeokért, stb. ha közösséget is építesz). DE azt is csak olyan SPC pontokban fizeti ki, amiket semmire sem lehet beváltani egyellőre itthonról (talán majd később, vagy talán csak bizonyos országokból engedi, mert különben üres a pont beváltási bolt „store”..azaz Magyarországról nem lehet igazi pénzt keresni vele )

– Growfitter: www.growfitter.com –> Magyarországról nem engedi feltelepíteni se a GooglePlay, de amúgy lehet jó lehet, mert nem csak sétával, futással de torna és fitness gyakorlatokkal, testmozgással is lehet vele pénzt keresni elvileg.

– SMilesBitcoin: www.smilesbitcoin.com –> Magyarországról nem engedi feltelepíteni se a GooglePlay

– Walkers: www.walkersapp.com –> Még termékekre se válthatod be a pontokat, csak fos webshopok kedvezményeire jogosító kuponjaira. Igazi valódi pénzért nem sétálhatsz itt sem…

– Walgreens: www.walgreens.com –> Szintén nem elérhető itthonról magyaroknak

– Optimity: www.myoptimity.com –> Csak Kanadából érhető el kanadaiaknak

– Adım Para: www.adimpara.com –> Csak törökül tud és csak törökök hasznláhatják és nincs igazi pénz, csak évente kb. 1 termékre elég pont ha szinte minden nap sétálsz (pl. kávégépre)

– Charity Miles: www.charitymiles.org –> Valódi pénzt kivenni nem lehet, csak eladományozni (és talán szponzorokat is kereshetsz ha nagy a követőtáborod, de az ugye senkinek se fog menni kb..)

– FitFetti: www.fitfetti.com –> Iszonyat amatőrnek tűnik (azaz hamar eltűnhet a semmiben), és csak iPhonera van


Ennyi volt mára a „Hogyan lehet pénzt keresni sétálással?”. Majd 2023 nyarától, tavaszától lehet frissítem még a cikket, de 2022-re eléggé átnéztem a futással pénzkeresési kriptovaluta appok piacát úgy vélem 🙂 Vagy 1 hétbe tellt, de legalább + 1 féle hobbi passzív jövedelem módszerrel bővült a pénzkeresés hobbival részleg is így. 😉

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:
Megosztás:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus (0 )