Top #7 INGYENES internetes VIDEÓ LETÖLTŐ eszköz: Video Letöltés Online bárhonnan

Top #7 INGYENES internetes VIDEÓ LETÖLTŐ eszköz: Video Letöltés Online bárhonnan

Mivel az internetes pénzkeresés része lehet Nálad is a videó tartalom készítés s akár a YouTube videókkal pénzkeresés is, és mivel némely esetekben hibákba, korlátokba ütközhetsz az ingyenes online videó letöltés terén (pl. a „streamelt” videóknál) ezért talán jól jöhet Neked is eme ingyenes internetes videó letöltő eszközök listája:

 

A legjobb INGYENES internetes videó letöltő oldalak, szolgáltatások, eszközök, pluginek, programok listája:

 

Én is csak ezeket a legjobb online videó letöltő eszközöket, oldalakat használom ugye a sok régimódi körülményes, telepítős, platformfüggő, vagy fizetős cucc helyett, tehát valójában itt nem találod felsorolva a kötelezően fizetős vagy platformfüggő vagy telepítős videó letöltő programok egyikét se! Mert a teljesen ingyenes, online videóletöltő oldalak, internetes szolgáltatások és böngésző pluginek sokkal hatékonyabbak:

 

1.:
Youtube letöltő online: y2mate.com
ingyenes youtube videó letöltő programok online szolgáltatások listája

Ez kb. a leggyorsabb az ingyenes Youtube videó letöltő oldalak közül, ezért használom kb. a legtöbbször, mert kevés gombot kell nyomkodni és nem zavaróak a reklámok és konvertálni is egyből nem csupán mp3ba de a videó felbontások közt is, ami sűrűn elég hasznos!
Minden szokásos youtube videót képes letölteni gyorsan, kivéve a jogvédett youtube videók és a streamelt videók okoznak csak gondot neki.

 

 

 

 

 

2.:
Letölthetetlen Privát Facebook Videó Letöltés:

https://snapsave.app/hu/download-private-video
privát facebook videó letöltés

Hogyan lehet privát facebook videókat letölteni eme internetes eszközzel? 3 db Copy Paste online és kész 🙂
+ 1 hasonló facebook letöltő: SnapSave.app
+ 1 hasonló ami a privát videókat is képes letölteni facebookról: https://fbdownloader.app

 

 

 

 

 

3.:
„Letölthetetlen” (pl. streamelt / HLS) videók letöltése bármely oldalról ingyen: Hogyan lehet mégis letölteni bármit bárhonnan online?:

Video DownloadHelper böngésző plugin
letölthetetlen streamelt videók letöltése bármely oldalról

Ez a legjobb videó letöltő böngésző plugin az interneten talán, mert szó szerint BÁRMELY OLDALRÓL LE LEHET TÖLTENI VELE BÁRMILYEN VIDEÓT , még a „leginkább” letölthetetlen HLS / stream videók, live stream élő videó követítések letöltése bármely oldalról is gyerekjáték neki, bár ehhez már nem elég az ingyenes videó letöltő böngésző pluginja sajna (ami amúgy tökéletes önmagában az egyáltalán nem ismert videóoldalakról történő bármely videó letöltéséhez és mp3ba konvertálásához is!),  tehát a stream videók letöltéséhez már szükséges felrakni eme ingyenes böngészőplugin kiegészítő ingyenes telepítős videóletöltő programját is (mert sajna direkt olyan protokollokat használnak egyes oldalak, hogy amúgy ne legyen átlag ember számára egyszerű letölteni bármilyen videót ingyen az internetről). Ám én is állítom tapasztalatból, hogy tényleg működik eme ingyenes böngésző plugin kiegészítő ingyenes telepítős program kiegészítője is azaz az úgynevezett „Companion App”-ja is, és tényleg eddig szó szerint minden videót le lehet vele tölteni INGYEN bármelyik oldalról így már ezzel együtt! És mindezt szintén INGYEN, tehát átlag embernek talán elég a sok fenti ingyenes videó letöltő oldal, ám egy hardcore videó tartalom készítőnek (vagy fogyasztónak, ha pl. Te is egy másik pl. 2. gépen szereted megnézni az önfejlesztő videókat, amíg a nagy gépen dolgozol, vagy ha csak szeretnél biztonsági mentéseket készíteni kedvenc [nem-jogvédett] filmjeidről, videóidról) akkor annak elengedhetetlenül hasznos 😉

+ Sok hasonló ingyenes videó letöltő böngészőplugin van még mint pl. a „downloader professional” csak azok általában nem képesek a HLS / stream videók letöltésére ellentétben az előzővel, amit itt írok, mert ezzel a video letöltés online bárhonnan tényleg lehetséges.

 

 

 

 

 

 

 

4.:
Letölthetetlen Youtube videók letöltése:

Ytmp3.cc
Letölthetetlen youtube videók letöltése hogyan lehet letölteni jogvédett videókat bármilyen videót filmet az internetről?

Vagy alternatív URL: https://ytmp3.cc/en9/
Természetesen nem ajánlott a szerzői jogvédett youtube videók letöltése, így ne is kérdezz engem, hogy hogyan lehet letölteni jogvédett youtube videókat, ám néha sajnos egyéb okok miatt is becsődölhetnek a fenti ingyenes videó letöltő oldalak, ezért van itt eme oldal végső megoldásnak, mert nem találkoztam még olyan videóval, amelyet ezzel az oldallal nem lehet letölteni (a videómegosztó oldalakról, mivel a „steamelt” videókat persze ezzel se lehet letölteni!)!

+ Hasonló „letölthetetlen youtube videók” letöltésére szakosodott még pl. ez az oldal is + ez is, amivel egyéb helyekről is picit más az ahogyan le lehet letölteni bármilyen videót is (akár pl. jogvédett videók letöltése a fair use” legális használathoz), mert ez konkrétan videófelvételt készít, ezért eme legutóbb linkelt videó letöltő szolgáltatás nagyon lassú (akár olyan lassú is lehet ahány perc a videó). Persze a HLS stream videók letöltéséhez ez sem jó, csak eme legutolsó videóletöltő plugin:


5.:
Vidtomp3.info/youtube-downloader
internetes videó letöltő oldalak listája online videóletöltés ingyen

Ez kb. ugyanolyan ingyenes youtube internetes videó letöltő oldal mint az előző, csak magyarul többet tud így csak ezért rakom fel, viszont nem tud felbontások közt konvertálni és lassabb is az online videóletöltés ingyen. De természetesen ezzel sem kérdés, hogy hogyan lehet youtube videókat mp3-ba konvertálni: 2 kattintással.

 

 

 

 

 

6.:
ClipConverter.cc
A legjobb online videó letöltő internetes oldalak programok pluginek listája

Ez már majdnem a legjobb ingyenes videó letöltő internetes oldal online, mert sok féle formátumba képes konvertálni és NEM csak a youtuberól lehet videót letölteni vele és ráadásul magyarul magyarul is tud hanem rengeteg helyről és azokról is (pl. a youtuberól is) sokkal több olyan videót is képes letölteni, amiket a fentebbi 2 oldal nem képes letölteni (bár cserébe lassabb és macerás lehet elsőre a kezelőfelület), ezért néha ezt használom!

 

 

 

 

 

7.:
Egyéb ingyenes online videó letöltők:

 

 

 

 

 

 

+ Hasznos eszközök:

Youtube videó felirat letöltő online: www.downloadyoutubesubtitles.com

– Videó konvertáló ingyen online: https://convertio.co

Vimeo videó felirat letöltő + konvertáló online: https://savesubs.com ( egyéb oldalakról is lehet vele feliratokat letölteni )

– Instant file küldő 5 gigás videó fileokhoz is ingyen online: https://ufile.io

Videó Készítés: VideóVágás + INGYEN online eszközök

A legjobb 5 INGYENES online képszerkesztő

 

 

+ TIPPEK:

– Online Film feltöltéssel pénzkeresés videókkal az interneten

Hogyan lehet YouTubeal pénzt keresni?

+ Youtube pénzkeresés vicces videók ;D

 

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:
Megosztás:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus (0 )