A legjobb 5 INGYENES online képszerkesztő

A legjobb 5 INGYENES online képszerkesztő

Mivel az internetes pénzkeresés, s az online képekkel pénzkeresés része is sokszor a webdizájn grafikai tervezés, képszerkesztés is, ezért gondoltam megosztom most az általam is sűrűn használt legjobb ingyenes internetes képszerkesztő programok, letöltés és telepítés NÉLKÜLI webdesign eszközök listája cikkemként ezeket. Mert ugye miután pl. a google képkeresővel találtál egy jó képet, azt hogy akár a videóidhoz fel tudd normálisan használni lehet eme legjobb internetes webdesign ingyenes online grafikai / képszerkesztő programok + platformfüggetlen design segédeszközök listája jól jöhet Neked is:

 

A legjobb INGYENES internetes képszerkesztő programok listája:

 

Olyan sorrendben listázom a legjobb INGYENES online képszerkesztő programok / online internetes design segédeszközök listáját, amilyen sorrendben én is a legsűrűbben szoktam használni őket hisz én is CSAK ezeket használom ugye a sok régimódi idióta körülményes, telepítős, platformfüggő, fizetős cucc helyett mint pl. a ratyi photoshop…(amit ugye szintén csak azért tanítanak még az elavult egyetemeken és hivatalos pl. OKJs képzéseken eme fényévekkel egyszerűbb és ingyenesebb, full online alternatívák helyett, mert megkenik őket, hisz fizetősek (pedig eme ingyenes, telepítést nem igénylő platformfüggetlen alternatívák tényleg ugyanúgy tényleg full mindent tudnak), ugyhogy ez is egy újabb példa a számtalan közül arra miért nem épp a leghatékonyabb a sok hivatalos oktatási forma..) ;P

 

1.:
Pixlr.com
ingyenes online képszerkesztő program letöltés telepítés nélkül: Pixlr

Ennek van egy sokkal többet tudó elődje, amit szintén sűrűn használok itt. Eddig ezt találtam a legjobb, legegyszerűbb, könnyen használható, ingyenes, photoshophoz hasonló, photoshop szintű legprofibb online képszerkesztő programnak az interneten. Csak eme külön belinkelt elődje flash alapú (amit külön engedélyezni kell +2 kattintással), ezért fejlesztenek helyette újat (a fő domaines link). Az egyszerű képszerkesztési funkciókhoz az újabb (fő domaines link) verzió a jobb, a profi kép szerkesztési funkciókhoz pedig a kép alatt külön belinkelt “flash-es előd” verzió, ami ugye tud mindent, amit a photoshop pl. photoshop file kiterjesztéseket, rétegeket, haladó effektusokat, szűrőket, maszkolást, brushokat, időnyomot, stb..

 

 

 

 

 

 

2.:
AddText.com
Egyszerű ingyenes online képszerkesztő fotó feliratozó weboldal program

Ez egy egyszerű ingyenes internetes online képfeliratozó, amely szintén nem igényel letöltést, azaz ugyanúgy program telepítés nélkül is használható csak online, platformfüggetlenül. Mást nem tud, de ha nagyon gyorsan és parasztosan egyszerűen akarok feliratozni egy fotót akkor sűrűn használom, mert online képfeliratozásra a leggyorsabb ingyenes megoldás, ahogy néztem, mert a többi sokkal inkább vízjelezik, vagy körülményesebb, vagy lassabb, vagy fizetős.

 

 

 

 

 

3.:
EZgif.com
Animált gif képszerkesztő online ingyenes internetes képszerkesztők listája

Animált GIF videó készítés képekből! A legjobb ingyenes online animált gif kép szerkesztő program, azaz internetes weboldal szolgáltatás. Nem photoshop szintű, de azért nagyon profi és sok funkciós, így kb. minden animált képszerkesztési feladatra tökéletes: Pl. animált gif file méret csökkentéshez, optimalizáláshoz, vágáshoz, feliratozáshoz, háttér kiszedéshez, átlátszóvá tételéhez, forgatáshoz, sebesség szabályozáshoz, kép sorrend megfordításhoz, stb.. Tehát ezért ez az egy darab van itt animált gifekhez, mert ez bőven elég jó volt nekem is eddig mindenhez animált gif képeknél és szintén totál ingyenes, full online.

+ 1 hasonló animált gif szerkesztésére is képes online eszköz

 

 

 

 

 

4.:
PhotoPea.com
Ingyenes internetes képszerkesztők photoshop helyett photoshop szintű profi legjobb online képszerkesztő programok

Szintén nagyon profi, photoshop szintű, ingyenes, a photoshophoz hasonló online képszerkesztő platformfüggetlen program / képszerkesztési weboldal szolgáltatás. Ezt már nemigen szoktam használni, mert minden szükségeset a fentiek is tudnak, de azért iderakom a listába, mert ingyenes és ez is tud photoshop kiterjesztéseket meg minden fejlett, leghaladóbb internetes dizájn eszközöket ingyen a photoshop helyett.. 😉

+ Az Editor.pho.to/edit/ is egy másik ingyenes profi internetes képszerkesztő, fotó retusáló (telepítés nélküli azonnali ez is!)!

 

 

 

 

 

5.:

Ingyenes online design eszközök:

A legjobb ingyenes online képszerkesztő programok listája design programok dizájn segédeszközök listája

Ide már csak olyanok kerülnek, amiket a fentiek nem tudnak, vagy nem elég gyorsan / hatékonyan (és ezért én is néha használom még ezeket is):

+ A Convertio.co az egyik legjobb file konvertáló szinte minden filetípusból szinte mindenfélébe akár csoportosan is (és jobb mint a konkurnecia sztem) (pl. videóból animált gif képpé stb.

+ PhotoMosh.com az egyik legjobb ingyenes effekt képekre, animált gifekre, webm videókra

+ A fentieken kívül még linuxos ingyenes képszerkesztő programokat is ajánlok a Linux vs. Windows cikkemben.

+ Ha bármi újat elkezdenék használni ezen eszközökön, programokon kívül a képszerkesztéshez akkor azokat azonnal felfrissítem majd ide, tehát minden hasonlót eme cikkemben gyűjtök ezek után!

+ A Canva.com + a Snappa.com-hoz hasonló ingyenes internetes design eszközök listája is itt fog bővülni (amelyek nem a szokásos online képszerkesztő programok, hanem direkt online marketinghez kifejlesztett design, logó és felirat tervezők, pl. fejléc, banner készítők, 2D marketing eszözök.

+ Kraken: Képméret csökkentő, optimalizáló félig ingyenes online eszközök egyike

+ A képekkel pénzkeresés cikkemben videóban is mutogatok végig számtalan online + ingyenes pénzkeresési módszert és design eszközt a fotókkal, képekkel pénzkeresés cikkemben! 😉

 

Profi ingyenes internetes képszerkesztő legjobb webdesign eszközök, dizájn szolgáltatások listája

Videó Készítés képekből + VideóVágás + INGYEN online eszközök

Hogyan lehet YouTubeal pénzt keresni?

– Online Film feltöltéssel pénzkeresés videókkal az interneten

– Top #6 INGYENES internetes VIDEÓ LETÖLTŐ eszköz

 

 

A fentiek mind totál INGYEN is használhatóak és bőven elegendőek akármilyen profi internetes képszerkesztési feladatra is, akármilyen bonyolult / profi online designhoz, képszerkesztési feladathoz (pl. videó thumbnailekhez), ezért ilyen rövid a lista, mert én se használok mást soha. A 3D vagy videókészítés persze más tészta, ezért:

+ A videókészítéshez is hamarosan lesz ilyen lista az ingyenes kifejezetten platformfüggetlen online videószerkesztő programokhoz, hasonló ingyenes profi szolgáltatásokról, mert igyekszem mindent folyamatosan megosztani, amiket én is használok. 😉

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus (0 )