VIDEÓ KÉSZÍTÉS: Videó Vágás Online + INGYENES ESZKÖZÖK az Interneten VideóVágáshoz

VIDEÓ KÉSZÍTÉS: Videó Vágás Online + INGYENES ESZKÖZÖK az Interneten VideóVágáshoz

Mivel a komolyabb, haladó és profi internetes pénzkeresés része általában a videó tartalom készítés – akár pl. a YouTube videó készítéssel pénzkeresés is – ezért talán jöhet Neked is eme videóvágási eszközök listája:

 

A Legjobb INGYENES

Amatőr – Profi Eszközök

Online Videó Készítéshez
:

 

Eme eszközök a videó vágáshoz + internetes videó tartalom készítéshez olyan sorrendben vannak listázva, milyen sűrűn én is használom őket, és természetesen itt az összes videó tartalom készítési eszközt + ingyenes online videószerkesztő / videó vágó programot, szolgáltatást megtalálod, amit én is használok:

 

1.:

INGYEN VideóVágáshoz:

KDEnlive
A legjobb ingyenes videóvágó program videóvágáshoz haladoknak legstabilabb

Ez a kedvenc legjobb ingyenes videóvágó program kezdőknek, haladóknak és profiknak is 2D videóvágáshoz, profi és stabil és totál ingyen van, s én is főleg csak ezt használom általában Linuxon, de van Windows + Mac-re is. Open Source = Nyílt Forráskódú. Akár telepítés nélkül is futtatható (akár admin jogok nélkül is) ha a külön egyedüli fileként álló „AppImage”-jét töltöd le és futtatod. Korábban kismillió egyéb videóvágó programot kipróbáltam, és úgy látom nem csak én, de az interneten a többség is azt állítja a sok éves többségi tapasztalatok szerint, hogy ez a legprofibb, legjobb INGYENES videóvágó program!
Eléggé platformfüggetlen mert jó Windowsra, Macintoshra = OSX-re, Linuxra is. Tehát tényleg hihetetlen sok féle és profi videóvágási eszközökkel lát el ingyen és közel sem omlik úgy össze munka közben mint sok egyéb ingyenes videóvágó eszköz, s így nem vész el a munkád! filmkészítés kezdőknek, ami nem igényel szaktudást De még ha ez is beszarna elmentetlen munka közben (mert olyan nagy méretű több száz snittes szuper-full-full-HD projekted lenne) akkor is ebben alapból van folyamatosan a legfrissebbet automatán elmentő biztonsági mentés és újraindítás után simán vissza tudod állítani a legfrissebb állapotott is 1 kattintással (magától felajánlja újrabetöltéskor), ellentétben sok társával.
Nekem a SOK SZÁZ snittekből álló 1,5 órás videóvágáskor is alig voltak vele problémák (más ingyenes videóvágó program ennyitől már hatszor kiakadt volna, lefagyott volna), de azért ekkor már érdemes spórolni az effektekkel, vagy jobb, erősebb hardvert venni. De hatalmas különbség, hogy azért szarik be egy program, mert alapból instabil komolyabb munkákhoz (mint a legtöbb ingyenes), vagy azért mert elérted a hardvered erőforrásainak a korlátjait!! Nagyon nem mindegy, mert ugye pl. még az Adobe Premier Pro is képes kékhalállal beszarni nem csak hardver-határ eléréskor!
Funkcióival is bőven felér a legprofibb fizetős videóvágó programokhoz is, sőt, a legtöbb fizetős videóvágó programnál is jobb, nagyobb tudású, tehát simán ajánlják más profi videókészítők is Sony Vegas meg Adobe Premier Pro helyett IS INGYENES alternatíva végett!!
Én is csak ámulok rajta, hogy szinte minden alkalommal tanulok vele valami új funkciót, videóvágási trükköt, de szerencsére rengeteg ingyenes videóvágási oktatóvideó is van róla s linux telepítési útmutatókat meg a Linuxos cikkemben találsz hozzá.
Én általában a 18. verziójú AppImaget szoktam használni, de van már 20. verziója is, csak az picit új még nekem is, de érdemes elvileg mindig a legújabbat használni, az a legstabilabb, legjobb mindig mindenből.
Hihetetlen jó, hasznos és elsőre fel se tűnő funkciója van, mégis nagyon könnyen kezelhető ingyenes videóvágó program nem csak a profiknak de haladóknak és kezdőknek is!
Tehát szeretném kihangsúlyozni, hogy korábban szinte az összes ingyenes videóvágó programot kipróbáltam és mindenhol megoldhatatlan korlátokba ütköztem kivéve ennél! Mert az összes többi videóvágó program vagy alapból nem volt tökéletesen megírva és bizonyos haladóbb bonyolultságú projekteknél már összeomlott, lefagyott, kiakadt, vagy nem tudtak eleget, vagy túl bonyolultak, nehezen kezelhetőek voltak, vagy mindhárom vagy pedig fizetősek voltak igazából (mint pl. az upgradeltetős „freemium demó” DaVinci Resolva 16)! Persze kisebb projektekhez, amatőr és haladó szintekhez van több másik videóvágó program is ingyen, ami még azért jó lehet (mint pl. az OpenShot, FlowBlade, Shotcut, Pitivi, Cinelerra, VidCutter), viszont profi és nagy méretű projektekhez már főleg csak ezt a Kdenliveot ajánlották (és a lentebbi hihetetlen bonyolult 3D-s Blender-t) többségében mások is ha nem akarsz fizetni. videókészítő szoftver windowshoz filmvágás haladóknak, a legjobb megoldások ingyen
Van neki még beépített hang effekt adatbázisa is, amivel több külső ingyenes „free to use” nem jogvédett hang effekt milliói közt is tudsz keresgélni, vagy tud greenscreen mód hátteret is kiszedni (chromakeyel) vagy buborékot fejmozgáshoz igazítani automatán, mindenféle videó és hangeffektet, torzítást, projektek közti snitt részek exportálását importálását (libraryval) meg tényleg kb. mindent, tehát tényleg hihetetlenül nagyon profi!
Tehát ezek után itt már csak azokat az ingyenes videóvágási eszközöket sorolom fel, amelyeket alapból nem tud elég profin a Kdenlive (pl. 3D) vagy egyszerűbben, gyorsabban lehet mással, illetve amik még egyszerűbb teljesen online platformfüggetlen alternatívák lehetnek a totál számtech-analfabéták számára. 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

2.:

A legjobb INGYENES internetes VIDEÓ LETÖLTŐK
Videó letöltők listája online video letöltés ingyen

A TOP 5# legjobb videó letöltők listája eme külön cikkemben van, mert ugye ezt is hatékonyan, gyorsan és profin érdemes csinálni, hisz az online video letöltés a profi videó készítéshez az egyik legjobb eszköz INGYEN, s ingyen letölteni bármit bárhonnan valójában mindig lehetséges! Csak ésszel és etikusan érdemes használni általában ugye.. 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

3.:

INGYENES Online Képszerkesztők
ingyenes internetes képszerkesztők listája

Eme cikkem azaz eme TOP 5# full profi internetes képszerkesztési eszközök INGYEN akár a kezdők számára, akár a profiknak Photoshop alternatívaként is sokkal egyszerűbb platformfüggetlen kiegészítők lehetnek a minőségi, profi videóvágáshoz, online film készítéshez. Én is sűrűn használom őket, a videóvágás leghasznosabb eszközei az interneten ingyen, mert ugyan a Kdenlive alapból is tud feliratozni, meg szinte mindent, pl. sok effektet is, de azért sok minden van, amit ezekkel egyszerűbb, gyorsabb, erőforráskímélőbb vagy néha csak ezekkel oldható meg mint pl. egyes animált GIF videó készítés képekből + videó optimalizálási, szerkesztési feladatok!

 

 

 

 

 

 

 

 

4.:

A legjobb INGYENES

Videó Készítési Eszközök:

pl.: Zajcsökkentő, VideóRögzítő, IdőSpóroló Programok, Tippek, Trükkök:
A legjobb INGYENES Videó Készítési Eszközök

Ugye kismillió dolog, pl. az ingyenes videófelvevő programok és videóvágási, szerkesztési, Linuxba alapból beépített INGYENES videó készítési megoldások, funkciók miatt is érdemes Linuxra váltani, mert arra ezek is mind ingyen vannak, ráadásul alapból sokminden a rendszer része pl. felirat ráégetés, kurzor kiemelés minőségvesztés nélkül adatvesztés mentes videó sorozat összefűzés, zajcsökkentés, stb. S így nem 50 helyről kell 500 dolgot hackelni, crackelni, meg rettegni, hogy nem trójai vírusos-e a serial number generátor (ami ugye általában az, hisz ezért segítenek neked feltörni a drága fizetős progikat valójában, nem puszta jótékonyságból!!), és nem kell pepecselni se a sok a telepítéssel, meg semmi ilyesmi Linuxon, ugyhogy eme linkelt Linux cikkem után aki nem vált az megjárja mert én a fenti és linkelt okok miatt elsődlegesen mindent Linuxra ajánlok, Linuxhoz szabok. Így pl. a linuxos teljesen ingyenes képernyőfelvevő programok közül én ezeket használom ilyen sorrendben (amik ugye szintén Linuxon SOHASEM „DEMO” meg „TRIAL” meg „ShareWare” meg „FreeWare” upgradeltetős valójában fizetésre kényszerítő szarok egyik sem!!! Hanem alapból abszolút TELJES FUNKCIONALITÁSÚ totál ingyenes OpenSource = NyíltForráskódú rendes, teljes programok:

VokoScreen képernyőfelvevő ( a 2.5-ös verziójával már semmi problémám nem volt)
– Vagy néha Kazaam monitor felvevő program is full ingyen ( ez már nem minden Linux verzióval volt képes mindenre )

+ Hogyan lehet a kurzort kiemelni? Egér kurzor kiemelés ingyen és egyéb képernyőfelvevő programokat és a Linuxba alapból beépített videó szerkesztési funkciókat, megoldásokat, tippek, trükkök videókészítéshez Hogyan lehet a kurzort kiemelni? Egér kurzor kiemelés ingyen videókészítéshez (mint pl. felirat ráégetés, program és újrakódolás / újrarenderelés nélküli mp4 videóvágás és összefűzés, stb.) az imént linkelt linuxos cikkem végefelé találsz, mert pl. van ingyenes, nyílt forráskódú videó felvevő és twitch / facebook / youtube streamelő program is linuxra (OBS Studio) meg szó szerint MINDENRE MINDEN INGYEN, ugyhogy amíg utánajársz eme legutóbb linkelt cikkemből, hogy mikért is éri meg még inkább linuxra váltani addig is legalább egy „VLC Player„-t tolj fel ingyen, mert az nem csak ingyen képes lejátszani bármilyen idióta codec telpítés nélkül bármilyen videót, de még a sérült videó-kat is képes lejátszani, meg hangsávokat külön válogatni meg, pl. erős mélyhangokat csökkenteni, vagy feliratokat pozícionálini és időzíteni egyéb operációs rendszereken is, meg ilyesmi, amiket egyéb operációs rendszerek szokásos lejátszói még hírből se hallottak.
Háttérzaj kiszedés videóból hangból mikrofonzaj recsegés eltávolítása videóból hogyan lehet kiszedni, eltávolítani? Aztán ha megvagy, akkor Linuxon én az Audacity-vel szoktam hangot vágni és háttérzajt kiszedni a videókhoz, amely szintén ingyen tud magyarul is mindent és a hivatalos szoftverlistából 2 kattintással feltelepül és Sound Forge szintű komoly nagy tudású hangvágó program sok funkcióval (pl. hangkonvertálás, effektek, stb.)

+ Egyéb dolgokhoz is kismillió mindent találsz Linuxra az imént linkelt cikkemben, mint pl. eme feladatokra is mindent: Hang szerkesztés videó vágáshoz DJ, zenekészítés, hangtorzítás (pl. Rakarrack ), hang + zene felgyorsítás / lelassítás, bár ezek többségét a Kdenlive is tudja, akár mégprofibban is! S bár van pár dolog amiben nem olyan jó ezért pl. zajkiszűrésre az Audacity programon kívül még van külön a „GTK Wave Cleaner” = Mikrofon recsegés és zajkiszűrő program is ingyen linuxra !

+ Hatékony videóvágási tippek trükkök videóvágáshoz:

A már vagy harmadjára linkelt Linuxos cikkemből kiemelnék még pár parancsot, amit elég kopi pásztézni és én is viszonylag sűrűn használom ezeket, hogy ugye ne kelljen megvárni a sok órás videó újrakódolást, mert a Linux ugye alapból tud videó fileokat pl. mp4 fileokat adatvesztésmentesen és újrakódolás / újrarenderelés nélkül is összefűzni (terminálból = parancssorból) is, s hogyan lehet? Így AZONNAL INGYEN:
mencoder -oac pcm -ovc copy -o vegso_kimeneti_file.mp4 1.mp4 2.mp4 3.mp4
vagy így is tud, s ez a jobb megoldás ha a videó file mérete is számít:
ffmpeg -f concat -safe 0 -i videolista.txt -c copy összegyúrtvideófile.mp4
ahol a videolista.txt szöveges fileban így adod meg a videókat:
Hatékony videóvágási tippek trükkök videóvágáshoz, profi videó készítéshez file ‘/útvonal/videó1.mp4’
file ‘/útvonal/videó2.mp4’

+ Hogyan lehet úgy megvágni filmeket, videókat vágás nélkül megcsonkítani, hogy ne kelljen újrarenderelni? Újrarenderelés és sok idő nélkül megcsonkítani pontosan 0 másodperc alatt pl. így szoktam, szintén sok órát tud megspórolni + videóminőséget, mert nem kell újrakódolni, újra legenerálni a teljes videót:
ffmpeg -ss 00:00:00 -t 00:07:44 -i „Hosszu_video.mp4” -acodec copy -vcodec copy -movflags faststart „rovid_video.mp4”
vagy
ffmpeg -i 1.mp4 -vcodec -acodec -c copy -ss 00:00:07.700 -t 00:05:05.500 OUTFILE.mp4
ahol a „-t”-t ha „-to”-ra változtatod akkor a 2. idővel a hosszúság helyett a végpontot tudod megadni.

+ Videókra feliratot ráégetni linuxxal alapból is lehet, így:
ffmpeg -i /media/../eredetifilm.mp4 -vf subtitles=/media/../felirat.srt /media/kimeneti-file-tarhely-elerhetosege/../afilm-egetett-felirattal.mp4

 

 

 

 

 

 

 

 

5.:

Videó konvertálás online ingyen, egyszerűen, gyorsan, hatékonyan:

ConvertIO.co
internetes ingyenes videó konvertáló eszköz

Az egyik legjobb ingyenes internetes videó s file konvertáló eszköz, amely szinte minden file típusból szinte mindenfélébe képes konvertálni online akár csoportosan is (pl. animált gifből videóvá, stb.). S igaz, hogy konvertálni is tud a Kdenlive, de eme szintén teljesen ingyenes internetes videókonvertáló eszközzel online sokszor sokkal gyorsabb és egyszerűbb, főleg ha pl. sok apró képet / videót konvertálnál tömegesen.
+ Egy hasonlóan jó file és videó konvertáló online szolgáltatás pl. ez is.

 

 

 

 

 

 

 

 

6.:

3D videó készítés ingyen, egyszerűen:

Panzoid:

Ez egy profi 3D videó és animáció készítő INGYENES online program, azaz platformfüggetlen internetes szolgáltatás, amely szintén teljes mértékben CSAK a böngésződben fut (még a videó-renderelés is). A legtöbbet tudó, legjobb és legegyszerűbben használható 3D videógyártási eszköz az összes hasonló ingyenes közül, mert részletes utánajárás után úgy találtam, hogy ami ennél többet tud vagy ami legalább ennyit tud de egyszerűbben kezelhető az már mind fizetős (kivéve a legprofibb linuxos telepítős lentebbi Blender, de az meg nagyon bonyolult). A Panzoid elsőre talán úgy tűnhet, hogy csak csudi 3D effektes szöveg feliratozásra, 3D videó intrókhoz használható (és én is általában csak erre használom), de valójában közel sem csak animált 3D szöveg készítő eszköz, hanem igazából kismillió féle BÁRMILYEN 3D animációt lehet vele készíteni ingyen ha eléggé értesz hozzá és elég gyors a géped! Tehát közel sem csak animált 3D logó tervezéshez jó ingyenes eszköz ez, pl. lehet csinálni vele 3D autóversenyzős animációt is meg mindent, és természetesen 2D-s animációsat is! Vagy pl. egy jól megvágott 2D videódat animálhatod, 3D videóeffektezéshez is tökéletes (3D-ben ráhúzva a videót 2D-s 3D-s objektumokra), nagyon fless, tetszetős, végtelenül változatos és csudi-egyedi módokon, nagyon fasza dolgokra jó, elég profinak tűnhetsz tőle a csatidon ha csak kicsit is alkalmazod eme totál ingyenes 3D videókészítési eszközt a youtube videókhoz legalább az intrókhoz, outrókhoz, én is ezt teszem! 😉
Van ráadásul végtelen sok ingyenes 3D-s minta, videó sablon, milliónyi egyedi példa 3D animáció, amelyeket mindet totál ingyen felhasználhatod, és ha nagyon bonyolultnak tűnne akkor is akár elég lehet csak a feliratot átírni a már totál egyedi szépre, 3D effektesre megcsinált videókon, s ugye persze minél egyedibbet akarsz annál inkább bele kell mászni, hogy mi, hogy működik, de szerintem a többi szokásos 3D-s videóvágó programhoz képest ez fényévekkel egyszerűbb! 😉
Ha bármivel gondod lenne akkor frissítsd a böngésződet a legújabb verzióra vagy próbálj ki egyéb internetes böngészőket!

 

 

 

 

 

 

 

 

7.:
Profi 3D videó + film készítés ingyen PROFIKNAK:
Blender:
Profi 3D videó + film készítés ingyen PROFIKNAK

Ez szó szerint a létező legprofibb ingyenes 3D videókészítő szoftver, animáció készítő program. Kegyetlen durván profi, elmondhatatlanul sokat tud ahhoz képest, hogy ingyenes. Utánajártam és szó szerint ez az egyetlen ilyen sokat tudó 3D videóvágó program, ami tényleg teljesen full verzió és totál ingyenes és mégis Hollywoodi szintű legprofibb animációs filmeket is lehet vele készíteni, s így teszik is ezt totál ingyen rengetegen! Az összes többi profi 3D készítő program vagy sokkal kevesebbet tud, és igazából közel sem ilyen profi, vagy csak „demó féleség” vagy fizetős, vagy közel sem tud VALÓBAN HOLLYWOODI szintű 3D-s animációs profi mozifilmeket készíteni így ilyen szintű szabadsággal és profizmussal és stabilitással és ingyenes módon mint ez vagy a méregdrága társai, tehát eme Blender még sok fizetős társát is simán lepipálja! Ez a Blender viszont totál ingyenes és opensource Linuxos + Apple OSX + Windowsos program is és pl. ezt az animációt is totál a nulláról full csak ezzel az ingyenes 3D videóvágó programmal csinálták:

Persze mivel ilyet tud, ezért a kezdőknek és haladóknak inkább nem ajánlott, mert annyira bonyolult, hogy csak a tényleg FULL PROFIKNAK ajánlom eme INGYENES 3D videóvágó programot!
Ezért még én sem ezt használom, de talán majd egyszer 😉
A Steamről is le tudod tölteni a Belendert ingyen mindhárom operációs rendszerre, és akkor elvileg ugye megmaradnak beállításaid stb. ha másik eszközre váltasz.

 

 

 

 

 

 

 

 

8.:

3D film + videó készítés ingyen HALADÓKNAK:

Source Film Maker + Garry’s Mod:
3D filmkészítés videó készítés ingyen HALADÓKNAK

Ez 2 program kombinációja: Az egyik egy TELJESEN INGYENES a másik meg egy fantasztikusan jó és olcsó 3D animáció és filmkészítési eszköz, 5-10 euró közt szokott lenni az ára a steamen (ha bepipálod kedvencek közé a kívánságlistába = wishlist-re akkor hírlevélben szól, amikor a legolcsóbb akciós az ára).
Ez anno a Half Life játék kiegészítő modjaként indult, de teljesen önnálló programmá és virtuális 3D sandbox platformmá nőtte ki magát, számos hasznos funkcióval mint pl. többjátékos mód, totál szabad 3D tervezés és animáció készítés, ahova beimportálhatóak egyéb játékok karakterei, 3D-s tárgyai, kiegészítői is mind ingyen (pl. 3D-s arcmozgásokhoz akár hangra automatizált szájmozgással)!
Illetve, amiért igazából felkerült ide az az, hogy mindezeken felül ráadásul összekombinálható a Steam hivatalos, totál INGYENES mozifilm készítő program csodájával: a Source Film Maker kifejezetten ingyen filmkészítéshez tervezett programjával!
Amihez ha nem veszed meg a Garry’s Mod-ot se meg semmit, akkor azért amúgy pár ingyenes cuccal is tudsz begyakorolni totál ingyen is addig is (mint pl. a Team Fortress 2 ingyenes játék kiegészítőivel), de ha pl. ilyen haladó 3D-s videókat, filmeket akarsz készíteni, akkor ahhoz már ugye szükséges megvenni a Garry’s Mod-ot, hogy beimportálhasd a 3D tengerpartot, meg mindenféle végtelen sok ingyen 3D tárgyat, kiegészítőt és effektet az ilyesmihez mint pl.:


Persze látni, hogy már közel nem olyan profi mint az eggyel előző, de ez már nem is a kezdő szint, ugyhogy ezt HALADÓKNAK ajánlom eme akár ingyen is begyakorolható 3D videókészítési módszert!
Ezért még én sem ezt használom, de talán majd egyszer 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

9.:

Minőségi 3D videókészítés
egyszerűen, KEZDŐKNEK:

Egyedi 3D logó + videó intró + 3D animáció + modern 3D prezentáció készítés teljesen kezdők, amatőrök számára szaktudás nélkül:
Renderforest.com

Sok hasonló full profi internetes videókészítési szolgáltatás van minőségi 3D intró, logó, felirat és videó készítéshez, ám itt most inkább csak eme egyet emelem ki, mert úgy találtam ezen a téren, azaz a hozzá nem értő teljesen KEZDŐK SZÁMÁRA ez a legjobb, legegyszerűbb 3D videókészítési eszköz, ami a tényleg nagyon könnyen kezelhető és nagyon profi, s ráadásul INGYEN is kipróbálható!
hjgh

Ingyen lehet vele lényegében mindent csinálni, teljes funkcionalitással, kivéve, hogy a végső videót csak alacsony felbontásban kapod meg egy céglogóval, s ha enélkül akarod magas felbontással akkor kb. 6-12 000 HUF-ért kaphatsz már hihetetlenül gyorsan, egyszerűen egy nagyon profi akár több perces 3D intrót, 3D feliratot, 3D cégbemutatót is akár, ami igazából hihetetlenül olcsónak számít ahhoz képest, miket tud, csak nézz körbe a már kész végtelen sok és sok féle sablonjai közt!
Van minden full profi 3D-ben filmkészítési ingyenes eszközök pl.:  Mobil App bemutató, ZeneEffekt, Weblap bemutató, prezentáció bemutató, csudi egyedi videó intrók, outrók, logók, 3D feliratozási megoldások és mindent szó szerint 2 kattintással totál szaktudás nélkül tudsz személyreszabni hatalmas mértékben!
Tehát lényegében elég akár csak átírni a feliratokat, szövegezést és feltölteni egy céglogót vagy képeket és kész.
Az összes többi hasonló kifejezetten kezdők és amatőrök számára készült „2 kattintásos” online 3D videókészítő szolgáltatás mind sokkal drágább vagy kevesebbet tud ahogy láttam!
De van sok hasonló pl.:
https://Promo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

10.: Még több:

Hasznos + ingyenes eszközök profi filmkészítéshez, videó vágáshoz:

VIDEÓ KÉSZÍTÉS Videó Vágás Online INGYENES ESZKÖZÖK az Interneten amatőr kezdő haladó profi VideóVágáshoz filmkészítéshez

Ide már csak olyan ingyenes, hasznos eszközök kerülnek fel filmkészítéshez, profi videó vágáshoz, amiket a fentiek nem tudnak, vagy nem elég hatékonyan / gyorsan (és ezért én is néha használom még ezeket is), vagy netán a fentiek némelyike csak linuxra jó, ugyhogy íme a folyamatosan bővülő abszolút platformfüggetlen online videószerkesztési eszköz, amelyek alternatívák, avagy kiegészítői lehetnek a fenti filmes eszközöknek még:

– Ingyenes online videó feliratozó program: Kapwing (5 perc alatt videókhoz watermark nélküli), vagy a kdenlive 21.04 verziótól beépített van ami full ingyenes örökké 😉


videóvágáshoz legjobb programok, eszközökHogyan lehet YouTubeal pénzt keresni?

– Online Film feltöltéssel pénzkeresés videókkal az interneten

– Vimeó + Youtube videó thumbnail képének letöltése pl.:
https://depone.dev/video/

– Átlátszó logó / kép hozzáadása videóhoz online filmre ráégetés:
https://Memed.io/add-image-to-video

Alapvető videó vágási eszközök ingyen online böngészőben:
videó vágás, egyesítés, átméretezés, forgatás, hangvágás, stb.:
https://Clideo.com
https://VideoToolBox.com

– Szaktudást nem igénylő rajzolt prezentáció készítő:
https://Doodly.com

– Automata videó készítés szövegből pl.:
https://RawShorts.com

– Automata 3D animáció videó prezentáció készítő automatikus hang szájraillesztéssel = szájmozgás beszéd hanghoz igazítása automatikusan = „text to speech” = „lipsinch technology” videó készítő:
https://VideoBuilder.io

– Videó megjelenítő, beágyazó, és videó popup pluginok, letölthető scriptek (open source és nem wordpresses) pl. itt és itt és itt. A WordPress honlapkészítéshez, videó releváns pluginok listáját itt gyűjtöm majd! film vágáshoz program videókészítési tippek, trükkök

+ Persze ha komolyabban érdekel pl. a profi mozifilm készítés akkor érdemes lehet megnézted élőben is, hogy lehet ilyet akár offline statisztaként pénzkeresés közben 😉

+ Videó játékok filmkészítésről 😉

+ Ha bármi újat elkezdenék használni eme fenti legjobb filmkészítési eszközökön, programokon kívül akkor azokat azonnal felfrissítem majd ide, tehát minden hasonló film készítési programot, eszközt, tippet és trükköt ide eme cikkemben gyűjtök majd ezek után is!

+ Ezekre kereshettél:
videóvágás app eszköz
film vágáshoz program, a leggyorsabb videó renderelő megoldások
videókészítési tippek, trükkök
youtube videó vágás egyszerűen online
videókészítő szoftver windowshoz
videó készítés okostelefonnal
youtube videó klipp készítés gyorsan
film készítés telefonnal profi módon
videó készítéshez rendszer amatőröknek
filmkészítés kezdőknek, ami nem igényel szaktudást
filmvágás haladóknak, a legjobb megoldások ingyen
videóvágási ötletek, útmutatók
videóvágáshoz legjobb programok, eszközök
filmkészítési ingyenes eszközök
videó készítési megoldások hatékonyan
filmvágási automata rendszerek
film vágás az interneten szaktudás nélkül
videó vágáshoz gyors megoldások
videókészítéshez profi eszközök ingyen
film vágási trükkök machintoshon
film készítéshez ingyen eszközök lista
videókészítés wondowssal
filmkészítéshez a legjobb ingyenes programok
videó vágási internetes eszközök listája
filmvágáshoz ingyen program windowsra
film készítési program apple osx

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus (0 )