Kriptovaluta AirDrop gyűjtő oldalak

Kriptovaluta AirDrop gyűjtő oldalak

AirDrop = ingyen pénz kriptovalutákban (amit bármire átválthatsz).

Általában valamilyen (sokszor teljesen ingyenes) akciókért adják az airdroppokat, pl. új kriptovaluta hálózatok, web3-as projektek kipróbálásáért.

Kismillió teljesen ingyenes is van és a legegyszerűbbtől a legbonyolultabbig is van minden féle minden témában.

Néha szükség van pár dollárra ezen akciókhoz, de cserébe pl. 100$ – 10 000$-nak megfelelő kriptovaluta airdroppokat is szoktak kapni HA nem buta hülye amatőr módon csinálod, hanem ugye úgy, ahogy eme kezdőknek szóló tanulást tanító videómban mutatom, amire tudom először azt fogod hinni, hogy te már tudod és bezárnád a videómat, de aztán úgy is rá fogsz jönni, hogy „jajj nem bírom megszerezni a kripto airdropokat, mert nem értem” pedig én előre szóltam, hogy EZÉRT nem fogod érteni mert nem nézed VÉGIG eme kezdőknek szóló videómat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NFT + Kripto AirDrop gyűjtő oldalak listája
Ingyen airdrop NFT + Kripto AirDrop gyűjtő oldalak listája:

Kripto AirDrop gyűjtő oldalak listája:

FONTOS: Eme oldalakon NEM az XP pontok a lényeg, hanem az airdroppok, amiket majd kapsz!
És azt általában nem eme oldalakon keresztül kapod, tehát az itt kapott NFT-k vagy kriptovaluták csak plusz bónusz általában és nem pedig maga az airdrop!!!

Az airdropokat listázó oldalak sorrendben vannak, hogy szerintem melyik a legjobb:

1.:
Layer3: www.layer3.xyz

ingyenes kriptovaluta airdrop lehetőségek weblapok listája
ingyenes kriptovaluta airdrop lehetőségek weblapok listája

Ez a kedvencem a legjobb kriptovaluta airdrop lehetőségeket gyűjtő weboldalak közül, mert nagyon egyszerűen kezelhető, átlátható, és az airdropokon felül sokszor még plusz bónuszokat is ad (nem az XP-re gondolok hanem pl. USDC coin stb)

2.:
Intract: www.intract.io

ingyenes kriptovaluta airdropokat adó oldalak listája
ingyenes kriptovaluta airdropokat adó oldalak listája

Hasonló profi cég az ingyenes airdrop lehetőségeket gyűjtő weboldalak listája közül, ahol szintén nagyon FONTOS: NEM az ingyenes XP pontok vagy 1-2 dolláros nyereményjátékok meg olcsó NFT airdroppok miatt ajánlom az itteni lehetőségeket sem!!!!! Hanem mert ezen oldalon gyűjtött lehetőségeknél sokszor ugyan nem írják, de valójában azért kerül ide fel kb MINDEN ilyen lehetőség, mert airdroppos IS, azaz pont akkor azon időszak alatt fut az airdrop / snapshot készítési kampánya is ama cégeknek, lehetőségeknek, mint amilyen idősávokat az ilyen airdrop gyűjtő oldalaknál a lehetőségeknél megjelöltek, tehát pl. akár szó szerint 4 000 000 000 DOLLÁR-os airdroppok is vannak (mint pl. a jupiter) ha képes vagy nem számtek imbecil analfabéta módon kontárkodni hanem pl. magadtól is rákeresel eme oldalakon listáhozz airdrop lehetőségekre, hozzájuk való magyar nyelvű lépésről lépésre oktatóvideókra stb.. mert úgy akár többszáz millió HUF-t is tudsz keresni a legjobb airdrop lehetőségek listájában lévő cégekkel (akár ingyen is pl. pár óra munkával vagy 1-2 hét alatt) HA képes voltál értelmesen értelmezni és ALKALMAZNI is a kezdőknek való eme videómat, amiről tudom, hogy azt hiszed majd hogy te már tudod és bezárnád, de hidd el, ha bármely airdropnál elakadsz majd akkor azért akarsz majd el és azért nem tudod megszerezni majd az airdrop ingyen pénzek legjobbjait majd mert nem nézted végig..!!!!!

3.:
Galxe: www.galxe.com

ingyen kriptovalutát adó airdrop cégek weboldalak listája
ingyen kriptovalutát adó airdrop cégek weboldalak listája

Szintén hasonló kriptovaluta airdropokat gyűjtő oldal, a legjobb kripto airdrop lehetőséggel.

4.:
Zealy: www.zealy.io

ingyen kriptovalutát airdropokat adó weboldalak listája
ingyen kriptovalutát airdropokat adó weboldalak listája

Ugyancsak hasonló kripto airdropokat gyűjtő weboldal,  kriptovaluta airdrop lehetőségekkel a fenti s eme oldalak is:


+ airdrops.io

+ cosmosairdrops.io

+ Kriptovaluta AirDrop lehetőségek listája:

 • GAM3S.gg:
  Ez egy „Steam játékplatform klón”, azaz konkurenciája neki a web3-as játékokhoz. S iit is hamarosan jön az ingyen kriptovaluta airdrop, full teljesen ingyen pénz, és a legegyszerűbb módon, a legkönnyebben, mert itt abszolút elég kb semmittenni, azaz a szokásos bonyolult teszthálózatos airdrop fosakodások helyett semmit nem kell csinálni, hanem elég csak böngészni a játékleírásokat videokat meg ilyesmi, az XP gyüjtéshez (amivel arányos lesz majd ugye az ingyen airdrop kriptovaluta pénz ;))
 • INGYEN PÉNZ token AirDrop formájában a KYC verifikált tagoknak eme új, hamarosan induló „programozói környezethez” ahol többnyire decentralizált web3.0-ás rendszereket és defi esport játékokat fejlesztenek majd. Tehát full ingyen is akár pár kattintással ad majd pénzt, csak nézd meg a rövid videókat, hogy mi hogy merre!:
  Supra.com
 • Én már kiteszteltem pl. eme airdroppot adó appok közül ezt is: utazással pénzkeresős appot is: www.wifimap.io/get
  Ez 1 ingyenes wifi térkép, és ha beregisztrálsz vele új wifit bárhol bármikor akkor azért kb 0,6$-t ad. Azaz annyinak megfelelő wifi coint, amit bármire átválthatsz ugye, és pl. 1 kripto kártyával akármilyen NEM-kriptos ATMből is kivehetsz kp-ba vagy elvásárolhatsz. Először csak pontokat ad érte, de a pontjaiddal arányában 2 hetente mindig jön a wifi kripto airdrop (=ingyen kriptovaluta pénz). És a régi wifik sebességének leteszteléséért is ad így lényegében ingyen pénzt és így akár óránként 10$-it is meg lehet vele keresni bárhol (pl városokban ha nem pont netmentes helyen vagy) és ahogy látom még itthon a nagyvárosi plázákban sincs bereggelve a wifik döntő többsége tehát tuti lehet vele mindenhol pénzt csinálni mert enged jelszavas wifit is bereggelni stb. S eme A017B1M kóddal vmi akciós eSIM meg csudi mizéket is kaphatsz akár! ;D S ugye most tuti felmegy majd nemsoká minden kripto és akkor esélyesen ezzel is többször ennyit lehet majd keresni ;D
  + Itt írok eme utazással pénzkeresési appokról bővebben.

+ 2024-ben várható a legismertebb oldalaktól, cégektől, szolgáltatásoktól is aridrop, mint pl. a phantom solana wallet, a jupiter solana váltó, a metamask, vagy a metamask tárca cége által csinált linea:

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus (0 )