Melyik a legjobb?: Apple iOS, Mac, Android, Windows, iPhone, Linux? MEGLEPŐ az igazság..Minden iphone 4 másodpercenként fotót készít 0-24 kémked itt a BIZONYÍTÉK, amit bárki lecsekkolhat:

Persze a windows + mac „tuti” nem ilyen…. ;PP


Ezen videók után remélem nem kérdés már, hogy melyik a legjobb számítógépes operációs rendszer, vagy  mobil eszköz az alábbiak közül: Apple iOS, Mac, Android, Windows, iPhone, Linux..!

Részletesebb Apple + Linux + Windows összehasonlítása cikkeimből ez a legrészletesebb, de van még jópár pl. itt: Apple Linux Windows összehasonlítás + Apple Linux Windows összehasonlítása + hogy a fenti Apple Windows összeesküvés mátrix videó mikből van összevágva azt is megtalálhatod 😉

Tehát a lényeg, hogy egyik ilyen operációs rendszert se vegyél, egyik ilyen eszközt se vedd meg SOHA:  Apple iOS, Mac, Android, iphone, Windows, hanem CSAK linuxos okostelefont, linuxos tabletet és linux számítógépet vegyél!!!

Különben ez lesz ugye kb. ahogy eme legjobb kis 20 perces Apple számítógép paródiában a south park bemutatja az operációs rendszer apróbetűs szerződések el NEM olvasásának következményeit:

 

+ 1 videó arról, hogy „a legjobb Apple iOS” meg iphone, de legfőképp a Windows már engedély nélkül törli a tartalmaidat és miért NEM a te géped már többé!! KRITIKUS fontosságú infókkal!:


+ Számos hasonló számítógépes mondanivalós mozifilm van még a fenti operációs rendszerek összehasonlítása legjobb videókon kívül is, mint pl. a felvilágosító videók, politikai mozifilmek listája résznél alul!

 

E cikkemet publikáltam: 2022. 06. 03.
Utolsó frissítés időpontja: 2022. 06. 03.
Utolsó frissítés mértéke 1-10-es skálán: 10 ( új fél órás Windows Apple Mátrix videó )

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:
Megosztás:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus ( )