Internetes Kriptovaluta TRENDEK

Internetes Kriptovaluta TRENDEK

Ez a fenti bitcoin trend kép azt mutatja, hogy az ÖSSZES potenciális kriptovaluta felhasználó közül eddig hány %-ot értünk el, ha a jövőbeli összes kriptovaluta felhasználót is beleértjük. Tehát ha reálisan nézzük, hogy az új decentralizált technológiák mennyire fognak elterjedni és jelenleg meg a múltban mennyire voltak elterjedve. Hisz ugye a legprofibb szakértők számításai szerint ha olyan elterjedt lenne a kriptovaluta mint amennyire az okostelefonok lecserélték a butatelefonokat akkor 1-2 millió $-nak kéne, hogy legyen az ára, tehát még közel sem maradtál le a jövőbeli internetes kriptovalta trendek megugrásairól 😉

Az internetes kriptovaluta TRENDEK 2023 előtt és után mi volt és mi lesz a Bitcoin és társaival? Leegyszerűsítem a bitcoin trendek matematikáját (a 4 évenkénti feleződés árfelhajtó ecsetelése helyett), csak hogy a hülye is megértse:

De a nemhülyék számára azért pakolok ide egy részletesebb magyarázatot is a 4 évenkénti bitcoin feleződés dátumairól + árfelhajtó hatásáról a bitcoin + kriptovaluta trendek 2023 + 2024 + 2025 utáni időszakára:

bitcoin feleződés trendek
bitcoin feleződés trendek


bitcoin kriptovaluta trendek előrejelzés
bitcoin kriptovaluta trendek előrejelzés:

A 4 évenként történő bitcoin feleződés pontos dátumát, időpontjait a függőleges egyenes vonalak mutatják, a zöld szakaszok pedig azt, hogy a feleződés dátuma előtt mikor szokott elindulni a felfele menő kriptovaluta trend, hogy pontos dátumok alapján is tudj jósolni, hogy kb. mikor fog fel vagy le menni pontosan, tehát az ábra szerint legkésőbb 2023 év végén elindul felfele a bitcoin és ugye az mindig „rántja magával full csoportosan” az összes többi kriptovalutát is kb. (ezt hívják angolul „bull” run-nak), ami lehet, hogy akár jóval hamarabb következik be a szakértők szerint a bitcoin trend felfele elindulása.

bitcoin dominance altcoin trendek
bitcoin dominance altcoin trendek
bitcoin trend 2023

Tehát az itt lentebbi aktuális bitcoin árfolyamból és a fentebbi képből látni, hogy a bitcoin máris elindult felfele 2023 elején, de most 2023 február-március környékén várható egy „korrekció” (azaz visszaesés) a nagy 30%-os emelkedés után, tehát ha a guru szakértőknek igaza van (azaz nem én mondom ezen kriptovaluta trendek egyikét sem, hanem a legtöbb nagy kriptovaluta guru, akit követek egyöntetűen állítja!!), akkor most pont lesz egy kis időd megvárni amíg lejjebb jön, hogy felkészülj a „tu da moon bullrun”-ra! ;DDD

És persze természetesen mikor lejjebb jöttek picit a kriptok akkor még 2023 év vége előtt egyáltalán nem csak bitcoinba érdemes fektetni (mert az lehet, hogy csak 50-100 ezerre megy fel majd 1 év alatt (azaz 2-4x-esére kb). Hanem ugye sok egyéb kevésbé ismert kriptovalutába is érdemes majd a korrekció után eloszlatni a pénzed vagy 100 felé szó szerint legalább, amik sokkal esélyesebbek ugye egy „bull run” idején, hogy meg 100x-ozódnak, mint pl. ami kriptovaluta trendeket a cégjövő jóslási és befektetési módszerek képzéseim segítségével könnyen ki tudsz válogatni. Mert ugye itt most csak egy teljesen általános de elég nagy bizonyossággal jósolt általános trendeket mutattam, hogy ugye azért még a leghülyébb is képes legyen megtöbbszörözni – legalább 2-4x-ezni – a pénzét a következő 2-3 éven belül LEGROSSZABB ESETBEN is.. legjobb esetben meg akár 5-20x-osára is felmehet a bitcoin a következő 4 éves bull run ciklus alatt, és egyéb kriptok meg akár 10-1000-esükre is ugye ahogy láthattuk mindig 4 évente, s átlagosan meg 10-30x-osukra ugye bull runonként a NORMÁLIS (azaz a kiszűrt kriptok)…  ;)))

+ Bónusz LTC = Litecoin feleződési dátum + kriptovaluta trend:

LTC litecoin feleződés dátum trend

+ További

GLOBÁLIS GAZDASÁGI TRENDEK:

globális trendek + nagy gazdasági ciklusok
globális trendek + nagy gazdasági ciklusok

+ Pár ajánlott kriptovaluta tőzsde (ahol vehetsz kriptot is), amik néha ingyen kriptovalutát is adnak:

Binance.com (a legnagyobb kriptovaluta tőzsde rendszeres kriptovaluta ingyen pénz osztással)

Pionex.com ( kb. 1,5$-t ad ID verifikálásért + van automata ingyenes kripto kereskedő robotja is )

Stormgain.com ( könnyű leveraged = tőkeáttétes kereskedés [a szokásos bonyolult helyett] + naponta kattintós bányászással INGYEN kriptovalutát is oszt )

Mexc.com ( elég sűrűn szokott sok féle ingyen pénzt adni eme tőzsde is )

Bitget.com ( szerintem a jövőben is lesz itt is ingyen pénz osztás megint )

Bybit.com ( talán tőkeáttétes kereskedéshez ez a legprofibban és könnyen használható )

Gate.io ( egyik legkomolyabb, jövő trendű kripto tőzsde rengeteg féle kriptoval )

KuCoin.com ( egyik legismertebb profi kriptovaluta tőzsde )

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:
Megosztás:

Hozzászólások:

Wordpress (0)
Disqus ( )