Az Új Saját MLM Cégem: 75% jutalékvisszaosztás

Elindult az

Új Saját MLM cégem! Bizony ;D


Ami teljes egészében saját kényem kedvem szerinti végre 100%-osan, mert én fejlesztem, programozom, alakítgatom már 2020 nyara óta (azaz számos profi programozó munkáján is alapul, de az egyedüli tulaj, a kizárólagos atyaúristen én vagyok), és már eljutottam oda, hogy nem csak ELINDULT AZ ALPHA FÁZIS a külvilág számára is 2020 októberében, de immáron több új részletes oktatóvideóm és új képzés is van hozzá! S egyre inkább Mit fog tudni?:

– A jövőbeli összes főbb oktatóanyagom, videó-sorozataim, cikkem és útmutatóm infótermékek formájában kb. minden CSAK eme új MennyOrszág MLM képzési rendszeremben elérhető 2020 októberétől: ingyenes és fizetős formában is! Tehát CSAK a saját oktatóanyagaim lesznek rajta! Teljesen ingyenes termékek + ingyenes videók és ízelítők, nagyon olcsó egyszeri díjas termékek külön-külön is megvehető módon is és opcionális „minden termék egyben” havi díjas tagság is van, mert ugye az összes nagy sikeres online guru mind az tanácsolta nekem, hogy igazából már kb. mindent nagyon jól csinálok, csak az egyetlen fő lényegi hibám, hogy nem kérek érte pénzt (és így nem is veszik elég komolyan a népek az értékét), ugyhogy ezentúl nem csupán ezt oldom meg így ezzel majd, hanem azt is, hogy Te is pénzt tudsz MÁR keresni minden újabb oktatóanyagommal, ráadásul 10 szintes MLM-ben! Ahol 75% jutalékot is kaphatsz!


Új Saját MLM cégem

Kismilló itthoni „online vagyon építős guru” mind mind orba szájba tolja azt, hogy ő „hű de mennyire Neked szeretne segíteni” és, hogy őket már nem is a pénz motiválja, hanem nekik tényleg az a legfőbb céljuk, hogy Neked segítsenek elsősorban a legegyszerűbben, a leggyorsabban, a legbiztosabban, de legfőképpen a legkönnyebben meggazdagodni, és több száz ezer forintokat is elkérnek egyetlen tanfolyamért akár, ám annyi eszük (vagy talán inkább segíteni vágyásuk) nincs valójában, hogy rájöjjenek arra, hogy az átlag kezdő de még a haladó internetes jövedelem teremtő számára is kicsit messze jóval de jóóóóóval egyszerűbb egy ajánlói linket kimásolni és beilleszteni mint nem csupán megtanulni de sikeresen fel is építeni mindazt a sok bonyolult rendszert, amikről általában magyaráznak (mint pl. webshop termékötlet kiválasztás, honlapkészítés, hírlevél lista építés, hirdetési szakma, értékesítési tölcsérek, marketing szövegírás, termékpiramis, utókövetés, videósorozat készítés, felhasználói akciókon alapuló hírlevél automatizáció, meg az anyám tyúkja…), hát még ezeket mind jól össze is patentolni és optimalizálni… Ugyhogy nyugi, én most mindezt helyetted szépen megoldom (ezért tellett picit több időbe mint gondoltam eredetileg sajna 🙁 )! Mások persze Neked akarják a lehető leginkább megkönnyíteni, hogy már totál kezdőként is hűde nagyon hamar hűde sok valódi pénzt tudj keresni, és bele se gondolnak abba, hogy ehhez ilyen profi rendszereket kicsit bonyolultabb kiépíteni mint egy kurva ajánlói linket Copy-Pastézni a saját infótermékeik partnerprogramjához??

Hja, hogy óó, úgy értem már ha lenne partnerpogramjuk egyáltalán, mert még AZ SINCS A SOK „HŰDE SEGÍTNI VÁGYÓ MAGYAR ŰBER-ONLINE-MILLIOMOS GURUNAK” szinte egyiknek se! Legalábbis az itthoni magyar „űber milliomos legprofibb online vállalkozás fejlesztési guruk” 99%-ának! Szinte mindig ezt látom csak a csicska magyaroknál, hogy direkt nem akarnak visszaadni Neked %-ot ha Te netán továbbajánlanád őket (bármiről is szóljon az infótermékük )…mert ennyire Neked akarnak segíteni… Mert arra már „lusták”, hogy egy ilyen rendszert kiépítsenek, de persze az ő termékük a legjobb, amit „Csak Neked” csinálnak, CSAK ÉRTED, és „mindent tud és minden benne van és minden a számodra legnagyobb segítség a legegyszerűbb megoldásokhoz”, amivel persze „Neked akarnak segíteni… téényleg CSAK Neked”, hogy Te a lehető legkönnyebben pénzt keress, de amikor rákérdezek mind azt mondja hogy azért nem csinál DIREKT partnerprogramot hozzá mert attól fél, hogy rosszat írnának róla……..??? Uramatyám, ez nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, hisz ha valóan annyira jó a termékük akkor az önmagáért beszél………….és az a szégyen, hogy főleg csak a totál kezdőknek tolják eme maszlagot, hogy olyan bonyolult rendszereket építsenek, és automatizáljanak, amikről az imént írtam, akik még talán azt se tudják mi az a copy-paste……….pfff.. gg…

Csak azt nem értem, hogy miért hiszik, hogy annyira hülye az átlag, hogy nem ismeri fel, hogy valójában ha tényleg olyan jó az infótermékük mint amilyennek mondják, akkor tényleg az lenne a legegyszerűbb az átlag kezdő SŐT még a haladó számára is, hogy azzal keressenek pénzt, a naagy guruk infótermékeivel, azaz azok továbbajánlásával…!!!!!

Mert ugye ha egy termék valóban jó, akkor azt igen is ajánlani kell másoknak is és a guruk termékeit is szokták ajánlani, csak ugye ők ezért DIREKT NEM AKARNAK pénzt visszaadni NEKED, és ha viszont úgy sem ők maguk hanem a rajongóik ajánlják úgy is többnyire a barátaiknak akkor bezzeg milyen spúrok visszaosztani ezért nekik pénzt és csak a kifogásokat mondják mikor ÉLŐBEN személyesen náluk is rákérdezek erre hogy „Urambocsáss legalább egy natúr 1 szintes partnerprogramot tudnál csinálni, hogy motivált legyek jobban picit téged is promótálni és, hogy tisztességesen jutalmazt azokat akikből a te pénzed 80%-a van, a szájhagyomány útján TÉGED tök ingyen reklámozó rajongóidnak..??” de neeem csak 0-24 folyton csak a kifogásokat kapom a naaagy magyar milliomos „legnemesebb szándékú” guruktól, hogy „de hát majd talán talán talán maaajd.. meg, hogy a jog miatt nem lehet, meg a spam miatt nem akarom, meg a őő meg a de hát én ŐŐŐ”, mert bizony EZT NYOMJA MINDEN MAGYAR, akivel beszéltem eddig!!!

CSAK MAGUKRA GONDOLNAK IGAZÁBÓL ha tudatosan nem kezdenek el még natúr sima 1 szintes partnerprogramot se beépíteni a saját infótermékeikbe, holott SIMÁN meg lenne a tudásuk hozzá csak a szándék hiányzik úgy tapasztaltam sajna az itthoni „hűde csak neked a legjobbat szánó, naagy meggazdagodási szakik 99%”-ánál……gratulálok ismét csak a magyaroknak…… no comment..!!

Mert persze KÜLFÖLDÖN TERMÉSZETESEN EZ EGYÁLTALÁN NEM ÍGY VAN már sok-sok éve !!!!!! Külföldön pont kb. fordított az arány, azaz nem 99%-nak nincs hanem 1%-nak nincs partnerprogramja, mert a külföldi online millás guruk döntő többségének kb. 99%-ának legalább 1 szintes partnerprogramja van a saját infótermékeikhez!! Sőt, sok helyen 2 szintes!! De persze rendes MLM-et szinte náluk se láttam általában sehol a saját infótermékeikhez, ugyhogy ezzel most nem pusztán az itthoni guruk de a külföldi guruk párját is ritkítani fogom, ráadásul nem csupán ezzel, hanem számos radikálisan új trend és fejlesztés KOMBINÁCIÓJÁVAL, amelyeket külön-külön talán látni itt-ott ELVÉTVE (főleg csak külföldön persze) de összekombinálva még tényleg soha sehol nem láttam, ugyhogy mivel más nem csinálja meg úgy látom nekem kell, mint pl.:
1.:

1000 HUF-os olcsó termékek sokasága

NAGYON OLCSÓ termékek lesznek:


Sok nagyon olcsó termék lesz a „kevés db drága” termék helyett, és nem azért mert szarabbak lesznek (pont, hogy sokkal jobbak lesznek szerintem mint az itthoni konkurenciáé), hanem azért, mert direkt részekre fogom őket szedni, hogy ha Téged csak az X érdekel, akkor ne kelljen az Y-ért is fizetned!

Tehát nálam is lesz rengeteg minden olyan témákban is mint pl. hírlevél lista építés, wordpress és honlapkészítés, hirdetési szakma, értékesítési tölcsérek, marketing szövegírás, termékpiramis, utókövetés, videósorozat készítés, felhasználói akciókon alapuló hírlevél automatizáció, stb. csak én nemhogy direkt nem fogom egy nagy fő termékbe összeolvasztani mindet ( ellenben ahogy kb. mindenki más csinálja) de még az al-témákat is direkt al-al sőt al-al-al-al témákra fogom szedni, hogy másért ne kelljen feleslegesen fizetni, s hogy totál egyéni ajánlói linkkel csak külön azt is lehessen ajánlani, s hogy ne egy 300 000 HUF-os, sőt ne is egy 20 000 HUF-os csomagot kelljen megvenni vagy „kelljen ajánlanod Neked MLM-ben” hanem pl. egy 1000 HUF-osat ami mégis több pénzt tud így hozni hisz MLM és rengeteg ilyen kis csomag lesz, meg drágább termékes termékpiramisok is és természetesen már most is van összegző ‘minden egyben’ csomag is = ez a MennyOrszág üzleti csomag!

Mindenhol máshol csak ilyen összegző csomagok vannak kb. hisz „ebben MINDEN benne van, amire szükséged lesz” duma megy mindenhol, s szinte már csak a nagyzoló tömjént tolják kb. mert nem meri azt mondani hogy „a 300 000 HUF-os termékem 1%-a szól a téged érdekelt X témáról, de persze nem mondom el a választ, mert akkor nem vennéd meg az egész nagy csomagot, ezért csak a beetetős, valójában egyáltalán nem teljesen őszinte webináriumokat tartom…”). stb… stb…stb… még a jószándékúak is fokozatosan eladják a lelküket ahogy látom sajna… Na nálam semmi ilyen nem lesz !!! Tehát mások max. csupán al témákra bontják le a dolgokat de nem al-al-al témákra sehol úgy, hogy elég legyen tényleg csak azt megvenni!! Tehát nálam pl. 1 000 HUF-ért elég lesz egy téged tényleg érdeklő nagyon célspecifikus terméket megvenni az altéma altémájához ha téged csak az érdekel a több tíz- meg több százezres csomagok helyett!

Hisz ugye nem ez lenne a normális, és valódi segítség, hogy ha téged csak az al-al-al-al téma érdekel, azaz ha téged csak az 1% érdekel akkor ne kelljen megvenned a többi 99%-ot is?? Például ha téged csak az érdekel, hogy pl. konkrétan melyik hírlevélküldőt, számlázóprogramot, könyvelési vagy pénzügyi szolgáltatást vagy pl. mely wordpress kiegészítők kombinációját használja „a nagy Ő guru” X dologra, azaz ha neked elég csak a program, szolgáltatás, vagy a letesztelten egymással kompatibilis és megbízható kiegészítők kombinációjának a neve lényegében (és néhány lényegibb, főbb beállításaik, kompatibilitásaik vagy ilyesmi pl. egy konkrét célra való alkalmazásuk 3-4 soros programkódja) akkor ugye tényleg elég legyen csak azt megvenni szerintem úgy a tisztességes… mert az átlagos 300 000 HUF-os infótermékek 90%-át szerintem egy nem totál számtek analfabéta már amúgy is tudja vagy magától is simán rájön szerintem…. hisz a 90%-ot a netről amúgy is könnyen meg lehet tanulni kb. bárhonnan ingyen…

Magyarán a „sok naagy jószándékú guru” általában mindig a leghülyébbekre alapozza a termékeit, a totál satu hót idióták számára csinálja csak a legalapabb dolgok ecsetelését, hogy pl. melyik a jobb egér gomb és melyik a bal, meg ilyen szintű dolgokat, hisz az ilyen lámákat tudja főleg csak lehúzni a nagy pénzzel, ahelyett hogy vagy sokkal inkább a sikeresebbekre, értelmesebb rétegekre fókuszálnák a termékeiket a valóban haladóbb oktatóanyagokkal vagy a totál kezdők számára is megfizethetővé tennék.. Tehát én a termékeimmel sokkal inkább fogok a haladókra fókuszálni ellenben a sok tipikus „online guruval” mert aki hülye azt én nem szeretném célcsoportnak, de persze lesz pár nagyon alap dolog is (és lehet ezekkel fogom kezdeni) mert úgy látom sok mindent mások még úgy sem ismernek, hogy az alapnál is alapabb dolgok szerintem, s persze most nem azokról beszélek amikről már vannak részletes ingyenes youtube videók AKÁRHOL…! És olyanokról sem szeretnék semmi infóterméket csinálni amit könnyen meg lehet tanulni a googleban rákeresve, vagy akár anholul, de lehet, hogy első körben én is csinálok pár ilyen nagyon alap terméket is, mert úgy látom az átlag még rákeresni se képes, sőt azt se tudja mire kéne rákeresni, vagy hogyan…aztán egyre inkább a haladóbb népekre szeretnék fókuszálni amilyen gyorsan csak tudok.

Tehát a lényeg, hogy máshol ilyesmiket se láttam szinte sehol, hogy pl. a haladóbb értelmesebb célközönségre fókuszáljanak sokkal inkább a kezdők helyett (és NEM a VIP privát csak személyes elit mentorálásnál hanem nyílvános infótermékekkel IS) vagy hogy a kezdők számára is totál megkönnyítsék TÉNYLEGesen a dolgokat az árral és partnerprogrammal, érthető szóhasználattal, tényleg logikus felépítéssel vagy olyanokkal amikről itt beszélek vagy azzal, hogy pl. részekre szedik pl. 1 tucat darabra a 120 ezer HUF-os csomagot is stb… sőt, általában még egy normális keresőjük vagy honlaprendszerük se szokott lenni még a „legprofibb itthoni guruknak” se, ahol pl. kategóriák alapján lehetne megnézni az összes terméküket kategóriametszetekre szűkítve vagy ilyesmi, vagy legalább a leírásokat rendesen lehessen látni MINDEN létező infótermékükét egy központi helyen és ne 50 különböző oldalon, vagy azt se látni kb. soha sehol, hogy egészen konkrétan mely szolgáltatásokról és annak pontosan melyik pluginjairól is szólna az oktató anyag vagy melyik hírlevélküldőről is pontosan meg ilyesmi…. még ilyeneket se írnak oda direkt ugye mert akkor ingyen is rájuk tudnál keresni mert már magyarul is 50000 oktató anyag van róluk ugye hisz valójában nem is olyan egyedi a termékük amiről máshol ne lenne 50000 ingyenes anyag stb, szal eléggé OMG…

Meg annyira profik hogy direkt 643 féle külön oldalt csinálnak hogy direkt ne lásd a többi összes terméküket egy helyen és még belinkelni is képtelenek mindent szépen egymással sőt még a cikkeikben kiemeléseket, nagybetüket és háttérszíneket se tudnak alkalmazni a lényegi legfontosabb részek kiemeléséhez (én legalább ezeket IS megtettem eddig IS) meg csak önmagukat videózzák 99%-ban hogy az öltönyük / ingük / autójuk / nyaralásuk győzzön meg a konkrét admin felületek utmutatói helyett mert akkora egós önimádatban szenvednek, hogy jobban imádnak pózolni a klienseik előtt mint valódi ábrákkal admin felületekkel útmutatni nekik konkrétan az utat meg ugye mivel a hülyékre alapoznak ezért tudják, hogy őket a nagy pénzes luxus mutatása győzi meg inkább mint a konkrét admin felületi okosságok, meg ilyenek OMG (persze tisztelet a kivételnek akik legalább 20%-ban legalább ábrákat rajzolnak vagy valami konkrétat mutatnak a tipikus „meg kell változtatnod a gondolkodásod” öltönyös maszlag helyett) mert a többség többnyire csak totál általános az értelmes népek számára már az őskor óta totál magától értetődő dolgokat puffogtatnak az idő 90%-ában (mert ugye szinte teljesen csak a síkhülye IQ harcos robotmókusokra alapoznak..) ahelyett hogy a KULCS LÉNYEGI KRITIKUS RÉSZLETEKET ecsetelnék nem csupán a fejükkel magyarázva hanem konkrétan levideózva és lépésről lépésre bemutatva pörgősen…..

És persze még a külföldi szak szavakat se képesek angolról lefordítani még akkor se ha van rendes kifejező szép magyar nevük (mint pl. értékesítési tölcsér, mert bizony akinek a tölcsér nem elég szép értelmes és kifejező magyar szó az ne mondja magát szakértő marketingesnek, s főleg ne magyarnak szerintem és ne jöjjön a magyarokat sales funnelezni brainstormingokkal agymosva őket hogy „ezt csak angolul lehet jól kifejezni” és ezért tart pl. „workshop”okat meg webináriumokat meg ilyesmi, mert az szerintem valójában BIZTOS hogy nem érti eléggé az adott kifejezést még ő maga se csak mivel ennyit tud hogy másolja a külföldieket és őt lehengerelték a szakszavakkal ezért ennyire képes pusztán hogy akkor ő is ettől akar szaktekintélynek tűnni és lehengerelni akarja csak ezzel a magyarokat a valódi MAGYARságra szabás nélkül, ezért képtelen lefordítani magyarra (vagy képes lenne de direkt csak a naagy Dr. Gróf Professzori előadás fellengzős ködfellegével akarja magát nagy szakértőnek beállítani ugye rosszabbik esetben……) aztán meg csodálkoznak hogy az ügyfelük többsége miért sikertelen meg miért képtelen felfogni az alap dolgokat is mikor ők maguk is 0 sebességgel és 0 szótisztázással MAGYARáznak a gyök 2-vel haladók számára….hisz a nagy magyar milliomos képző guruk igazából nem is MAGYARáznak, hanem ANGOLáznak többnyire….!!!!!

Meg a lényeget is képtelenek kiemelni: összes cikkük csupa ugyanolyan kisbetű, stb. meg sokszor direkt ködösítenek pl. a szakkifejezésekkel, csak hogy megvedd a terméküket.. meg gyávák a szemedbe mondani kerek perec ha szarul csinálsz valamit (hisz akkor jajj milesz ha negatív kommenteket írnának majd páran, vagy ha nem vásárolsz tőlük, hisz ugye náluk a „siker presztízs külcsín” ugye a legfontosabb, sokkal fontosabb mint az őszinteség) és a tényleges tömeget, pl. admin felületeket vagy legalább ábrákat se képesek direkt berakni vagy bármi konkrét adatokat mutogatni többnyire mert az már túl sok meló lenne vagy mert csontig rettegnek hogy akkor pl. lelopják az összes termékötletüket [én pl. kifejezetten örülnék ennek…], vagy jönnek megint a kamuval hogy az már túl privát szféra lenne meg stb.., de valójában azért nem mernek TÉNYLEG MINDENT megosztani mert tudat alatt érzik, hogy akkor nem tudnának még több újat elég hamar kitalálni, vagy hogy nem elég kreatívak bármikor valami totál új fasza terméket alkotni, és csak a régi elavultat próbálják tukmálni akkor is amikor már rég valami új trend jött mert nekik csak a régi termékük van, de persze neked a legújabb trendként adják el a divit elementort meg mailchimp szarságokat is (és persze azokat már elfelejtik megemlíteni hogy nem csak a mailchimp de a hírlevélküldők 99%-a nem enged még ajánlói linkeket se küldeni), stb.

Meg még ök maguk se tudják igazából PRECÍZEN definiálni a legtöbb szakkifejezést amiről magyaráznak, azaz ők maguk se értik igazán a legtöbb témát, különben ábrázolni is tudnák legalább úgy hogy VALÓBAN megértsd te is könnyen és gyorsan ahelyett hogy csak a „professzori nagy hűűű de szaktekintély” effektust keltsék.. és csak kihívásokat csinálnak (ami a legnagyobb OMG dolog szerintem) úgy hogy egyszer sem definiálják a kihívás szót se, mert különben el kéne mondaniuk hogy csak egy újabb natúr hírlevél feliratkoztató űrlapról van szó, de ismét csak a hülyékre alapoznak akik képtelkednek ezt felismerni és csak kételkedni tudnak önmagukban hogy „na vajon meg bírom-e csinálni a kihívást” (amiben az egyetlen igazi kihívás ugye mindig csak annyi, hogy fel bírsz-e iratkozni újra), hogy ismétcsak efféle általános semmitmondó, blőd, kurvára nem konkrét, hátulgombolós, angolból átvett „kihívás” kamu meg hasonló kammer bullshit bűnöző angol marketingesektől lopott szarsággal etessenek… és akkor ráadásul még az egész infóterméket az összes létező anyagukat berakják kb. 1-3 csomagba (amihez persze 500 féle landing paget csinálnak az új termékek helyett), mert mindenki ezt csinálja mert így a legegyszerűbb és mert azt hiszik, hogy pl. a „wordpress honlapkészítés” vagy hogy a „PPC hirdetési szakma” az már egy eléggé szűk al-téma, de én még azon belül is nem csak al-al témákra pl. „wordpress XY célra” meg efféle kulcsszavakra és al-al-al témákra fogom szétszedni a termékeket hanem még azon belül is al-al-al-al témákra azaz pl. „CSAK konkrétan wordpress X plugin Y célra Z pluginnel kombinálva tanfolyam”-ra meg ilyesmi ha egy példával akarom szemléltetni az al-al-al-al témát, remélem érted mire gondolok.. ;))

És én legalább oda fogom írni a kurva pluginek nevét előre, direkt jól látható kiemelt módokon ha konkrétan ahhoz lesz egy tanfolyamom, hogy ha netán te már ismered vagy okos vagy akkor ingyen is meg tudd tanulni.. nem pedig lesz szokásom direkt rejtegetni vagy csak „5 db 2 órás webinárium alatt CSAK elvétve 2-3-at megemlíteni” még akkor is ha rákérdeznek, ellenben ahogy a sok másik guru csinálná… mert ugye ők attól félnek, hogy ha kiderül, hogy te okos vagy és már ismered ama kiegészítőt vagy tudod hogy nem elég jó az akkor nem vennéd meg a 300 000-es terméküket.. holott értelmes embernek szerintem egy kb. 10 perces videó elég lenne hozzájuk a főbb beállításokat, összefüggéseket elmagyarázni kb.. de persze ők csak a csicska mailcimp meg hasonlókat képesek ajánlani és megtanítani másoknak csak olyanokat felejtenek ki épp hogy az is hivatalos szerződés ügyileg nem enged MLM-es meg ajánlói linkes linkeket kiküldeni, sőt még pénzkeresési témákat se, meg pár ilyen „apróság”…aztán csak nézhetsz mikor szépen megtanított a csiska majomszintű mailchimpre a nagy guru azt jól letíltják a fiókod stb.. De nem is csupán az efféle dolgokra lesznek nálam a megoldások a nagy durranás, mert ezek is csak újabb példák arra, hogy mikben vannak és lesznek nálam radikális újítások a sok közül, hanem az igazi újítás mindezen újítások KOMBINÁCIÓJA lesz, mert pl.:


2.:

Totál Egyedi InfóTermékek

RENGETEG TOTÁL EGYEDI TERMÉK


lesz, amikhez még külföldön se láttam hasonlókat ugyhogy a kezdeti termékeim is ilyenek lesznek mint pl.:

AZÓTA MÁR KÉSZ: Hogyan lehet felismerni az internetes átveréseket és megkülönböztetni a hamar bedőlős cégeket a hosszútávon is tutira megbízhatóaktól?
Részletes képzés és videó sorozat tanfolyam lépésről lépésre, s majd lesz számtalan konkrét weboldal példás videó is végigmutogatva a képernyőn azt, hogy én hogyan értékelem ki a cégeket mivel mennyire érdemes foglalkozni, s amely módszer bármely cégre, módszerre alkalmazható és amely módszerrel 15 év alatt kb. 99%-os sikerrel jövőbe is láttam velük tényleg kismillió cég sorsát!

– ‘A TOP 1. pénzkeresési módszer: Hatékony hírlevél küldés, ráadásul TELJESEN INGYEN és profibb módon mint, ahogy azt a legtöbb komoly vállalkozás csinálja’ képzés
Szintén alapból 1 000 HUF lesz kezdetben ennek is az 1.0-ás verziója majd! Tehát pl. mire cseréltem le a legutóbbi hírlevélküldőmet és miért (azon kívül, hogy totál ingyenes), mert miket is tud pontosan és hogyan kell beüzemelni jól, mert bizony tényleg olyanokat tud teljesen ingyen, amiket máshol havi százezrekért adnak, csak cserébe picit bonyolult lehet elsőre (én is több hónapig tanulmányoztam és profi programozót is fizettem hozzá), de minden lényegit összefoglalok neked majd ezekről is, hogy Neked már Ne kelljen nem csupán havi sok pénzt kiadni érte (hanem totál ingyen) de sok hetet se kelljen elpöcsölnöd a kitanulásával és beüzemelésével, mert valóban egy profi mamut elit szintrűl van szó, nem a csicska amatőr mailchimp szintű dolgokról!! És mindazon hercehurcán ne kelljen végigmenned amin én mentem végig sajna (mert ezt se ismerik még itthon a ‘profik’ se ahogy látom) 🙂 Mert eme rendszert tényleg nem az amatőröknek készítették ezért kegyetlen sok “bizgentyű” és csodafunkció van rajta és ezért is tudsz előnyt szerezni vele a konkurenciádhoz képest, és erről se láttam még normális képzést itthon, és angolul is alig vannak még amatőr szintűek is!!

– Általános bullshit maszlag és „mindenhol ezeket hallani”-MENTES, TOTÁL ÚJ, valóban FULL KONKRÉT és TÉNYLEG MŰKÖDŐKÉPES idő teremtési módszerek sokasága! Ezek közt olyanok is vannak hogy sírva röhögök, hogy mások hogyhogy nem beszélnek SOHA SEHOL ennyire de ennyire ALAP dolgokról és csak hűledezik mindenki, hogy minden 2. embernek „nincs elég ideje”….!!!! De amúgy tudom miért nem beszélnek ilyenekről, mert nem is ismerik általában! ;PP

– „Hogyan csinálhatsz Te is pontosan ugyanilyen saját MLM céget akár már pár tízezer forintból?” infótermék is lesz természetesen, amit szintén sehol nem láttam még angolul se normálisat..!!

– Vagy pl. vállalkozás indítás, szervezés, weboldal és videó készítés, marketing, online eladás, XY App készítés, web-, szoftver- és játékfejlesztés, fejlesztői környezetek, keretrendszerek, CMS-ek, platformok + programozási rendszerek, IoT, decentralizált rendszerek és kriptovaluták működése, a jövő 3D platformjai, a jövő szoftvereinek, szolgáltatásainak és eszközeinek a használata, Mesterséges Intelligencia (pl. chat botokhoz), Machine learning, neurális hálózatok, protokollok, szabványok, hardverek, gráf programozás, halmazkezelés, hálózati és közösségi rendszerek, mátrixok (mert biza már pl. a poligon technológia, meg a Divi, Elementor és társai is mind rég elavultak), Linux, szerver üzemeltetés, dedikált szerverek, cPanel, tárhelyek, üzemeltetési és biztonsági eszközök, admin felületek, android és egyéb operációs rendszerek, platformok (pl. konzolok), multi-platformra fejlesztés egyszerűen (pl. fordító keretrendszerekkel), 2D dizájn, 3D, holografikus technológiák, VR programozás, és programozás nélküli app és szoftverfejlesztés (még 3D-s VR-ra is akár), AAA++-os nagyszabású mozifilmek készítése, animáció és rajzfilm sorozat készítés, sőt: anime, eSport, önismereti, érzelmi IQ, lelki önfejlesztő témájú, egészségügyi, wellness, utazási, párkapcsolati, luxus, befektetési, offline vonatkozású (pl. jogi, ingatlan, lakberendezési, kertészet, rendezvényszervezési, csapatépítési, filmrendezői, producerkedési, vállalatirányítási, üzleti angyalos + „önmagunk eladása”) és nyelvtanulásos meg őrült meg vicces poén és „természetfeletti” képesség kifejlesztő infótermékeim is lesznek szép számmal!! Bezonyám!! ;))))) És mindezen témákról nálam természetesen úgy lesz szó mindenhol, hogy hogyan tudsz meg is élni ezekből!

Iyesmiről már vannak azért normálisabb tanfolyamok, de szinte mindről csak angolul láttam még ilyenekből is normálisabbat, a magyarok NAGYON-NAGYON-NAGYON el vannak maradva mindenből, ugyhogy először azért az egyszerűbb témákról fogok szerintem csinálni infótermékeket, de persze csak olyan témákról, amelyekről magyarul még nem láttam elég jót…!

+ Számos olyan vagyonteremtéshez hasznos téma, eszköz, konkrét platform és cégfüggetlen megoldás is lesz, amire kb. álmodban sem gondoltál volna, hogy milyen hasznos lehet HA jól csinálod, mert nem csupán magát a megoldásokat se láttam ilyen témában sehol máshol, de még a kérdéseket, problémafelvetéseket se, mert igen, bizony tonnányi efféle áll már itt nálam a gépemen mióta jegyzetekben, olyan pl. szervezési dolgokról amiket én magam fejlesztettem ki, vagy kombináltam össze és tökéletesítettem és még nem publikáltam közel se mind. Tehát nem csak a megoldás az egyedi, de maga a téma is sokszor olyan lesz, hogy ingyen se lehet rákeresni hisz úgy látom kb. mindenkinél, hogy még azt se tudja, hogy mire kéne ingyen rákeresni, mert alapból fel se merül, hogy mi a probléma, vagy mit tudna, mit lehetne még hatekonyizálni a számítástechnikai, vállalkozási vagy egyéb folyamatain! Persze ez is majd csak a konkrét termék videóimból fog kiderülni konkrétabban (meg az ingyenes részükből), de nem csak a termékeken belül lesznek efféle páratlan újítások hanem, pl.:


3.:

Új féle Jövő Trendű Digitális Üzleti Modellek

Számos új féle, jövő trendű üzleti modell pl:


Először megkapod a lényegi terméket ingyen, és utána ráérsz dönteni opcionálisan, hogy fizetsz-e érte” üzleti modell azaz:
A „Jószándék + Presztízs StátuszSzimbólum” üzleti modell ! 😉


Ilyet se láttam még egyik MLM-ben sem, pedig a startup, az indie és az open source szoftver trendeknél is már rég bizonyított eme üzleti modell is (hogy ez is tud nagyon is jól működni, és nyereséges is lenni bőven), ugyhogy rögtön a legelső termékemmel ezt be is bizonyítom majd, mert direkt már a legelső termékem is ilyen lesz, bezony ;D

Azaz persze nem teljesen lesz minden ingyen, hanem az arányt fogom kb. megfordítani: Ugye mindenki más azt csinálja általában, hogy a teljes oktatóanyagának kb. max az 5-20%-át adja ingyen demó anyagként, és a lényegi 80-95%-ért már fizetni kell. No én ezt az arányt fogom megfordítani számos termékemnél, ahol a tartalom lényegi része a 80-95% lesz ingyenes (max ingyen regisztrációhoz lesz kötve ugye, hogy az MLM fádba persze azonnal és véglegesen alád kerüljön a tag és azért, hogy kapja a hírlevél-automatizációkat meg az értékesítési tölcsért a hajára, stb..), és így nem csupán hatékonyabban tudok majd segíteni és kevésbé tűnik majd pénzhajhásznak az egész, de újabb nemzetközi kuriózumként bevezetem az egész MLM szakmába eme „presztízs lesz fizetni” felfogást is, ami tudom most még talán sokaknak nagyon nagyon felfoghatatlannak és működésképtelennek tűnhet, de csak figyeljetek! ;DDD

Külföldön ezt már számos trend bizonyította (pl. startupok, open source rendszerek, jótékonysági szervezetek, eSport iparág, szoftver rendszerek, elektronikus szolgáltatások, stb), csak MLM-ekkel nem kombinálták még össze még külföldön se, nem is értem miért! Hogy egy plusz konkrét példát mondjak pl. a 150 milliós tagbázisú steamen is nem kötelező fizetni a kitűzők (badge-k) összerakásáért, de presztízsből mégis milliók fizetnek be sok-sok száz-ezer dollárokat ilyesmiért, csak hogy mutassák presztízsként, hogy „ők bizony komolyan gondolják eme céget és azt amit képvisel, mert annyira de annyira szeretik azt a konkrét XY terméket”. Tehát ott is ugye a lényegi terméket ingyen kapják (a platformot teljes funkcionalitással), a kitűzők fizetésért cserébe meg kapnak egy plusz kitűzőt, azaz kb. + 1 mini ikon képet a profiljuknál (meg pár egyéb pitiáner plusz opciót).

Vagy egyre több játék is úgy működik, hogy már az egész alapból is totál ingyenes de plusz kiegészítőkért fizethetsz. Gondolj csak bele, hogy azok nem MLMek még is milyen jól működik eme üzleti modell ott is, mert valójában EZ A JÖVŐ TRENDJE…!! Tényleg! Ha megfigyeled, főleg ugye külföldön már nagyon látni ezt a trendet (pl. már a wordpress plugineknél is kezd hódítani), hogy egyre több minden ingyenes, és csak a nagyon hardcore durva cuccokért kell fizetni (vagy opcionálisan, lényegében presztízsből és jószándékból).

Tudom most itthon még nem hiszed, ugyhogy csak várj, és figyelj, külföldön ez is már rééég bizonyított trend! ;))
4.:

Magyar Kriptovaluta be és kifizetés MLM

Kriptovalutás ki és befizetés:


Szintén sehol nem szokott lenni kriptovaluta a normális termékű (nem átverős, vagy amatőr) MLM-eknél.
És nem csak Bitcoin lesz hanem már a kezdetektől Litecoin is, meg később rengeteg más is, legalább 150 félét tervezek végül bevezetni!

A kifizetési minimum max 1-2 euró lesz és havonta vagy még sűrűbben is lesz kifizetés (kifizetni kezdetben viszont csak kriptovalutával, litecoinnal fogok a jogi cécók elkerülése miatt, amit ugye már itthon is számos ATMben is instant HUF-ra tudsz váltani meg 500 trillió online felületen azonnal legalább USD-re!!). A belső egyenleg persze nem kriptoban fog gyűlni, hogy elkerüljük az árfolyam fluktuációkat. Minden pénzed 1 = 1 arányú natúr HUF megfeleltetésű lesz. Magyarán forintért tudsz majd vásárolni mindent, HUF alapú webáruházban akár bankkártyával, és azonnal egyértelmű lesz kinek mennyi HUF-nyi egyenlege van, de végül kifizetéskor a kifizetés pillanatában én az X HUF-nyi pénzed azonos értékű litecoinra váltom át (mert az gyorsabb és olcsóbb is utalni mint a bitcoint), amit ha egyből visszakonvertálsz HUF-ra / USD-ra (pl. automatán egy kriptovaluta tőzsdével) akkor semmi pénzt nem vesztesz még ha később le is megy az árfolyam. Ez a jogi cécók elkerülése miatt tutira így lesz sajna kezdetben, hogy még véletlenül se förmedjenek egyesek, és később majd szépen mindent kidolgozok jobban!

S persze befizetni persze majd nem csak kriptovalutával lehet hanem kb. mindenhogy (bankkártyák, átutalás, paypal, bitcoin, stb.)! Tehát a jogi cégalapítással se kell majd bajlódnod, se számlázással vagy egyéni vállalkozói kiváltásával hogy FULL legálisan is kivehesd a pénzed (és ne kelljen a felét leadóznod) stb,. Ezért lesz ez így, mert inkább Neked fizetek többet az ajánlásért mint „a politikusoknak az ő nyugdíj alapjukba” hisz még az ajánlói link kopi pásztét se ők végzik.

S ugye SEMMI NEM LESZ KÖTELEZŐ: Se kötelező vásárlás, vagy kötelező „kvalifikáció / szint minősülés” vagy kötelező havi csomag vagy bármi kötelező dolog..! Totál ingyen is lehet majd hálózatot építeni és sok szintes jutalékokat felvenni, akkor is ha soha nem fizettél be semmit!


5.:

Normális szuper jó marketingű értékesítési tölcséres magyar MLM cég

NORMÁLIS RENDSZER:


Pl. konverzió optiamlizált értékesítési tölcsér hírlevél automatizálással, stb. VÉGRE NORMÁIS LESZ MINDEN MINDEN termékemhez!
Úgy, hogy ugye Neked tényleg elég legyen csupán egyetlen egy ajánlói linket Copy-Pastézni!
Ilyen jól kidolgozott rendszert (ahol tényleg elég 1 ajánlói linket küldözgetni) főleg külföldön azért már itt-ott látni, de a normális ritka, mint a fehér holló, főleg az MLM-eknél, mert ugye én azt hívom normálisnak, amit a többiek „hűde legprofibb”nak! ^^
Tehát az átlag többséghez képest pusztán már csak önmagában ez is csudi fantasztik orgazmus lesz:

– Az összes lényegi dolgon kívül mint pl. (termékpiramisos videó-sorozat értékesítési tölcsér automatizált szekvenciafüggő, viselkedés alapú hírlevelekkel, rendesen megírt marketig szöveggel és jól kitalált sales-funnel lépésekkel, csomagokkal, automatizációkkal, reszponzív mobiloptimalizált + viselkedés alapú hírlevél automatizációkkal, stb), tehát MINDEZEKEN FELÜL lesz még számos olyan dolog, ami szintén sehol máshol nem szokott lenni pl.:
Szuper értékesítési folyamattal, nyomkövetéssel, automata viselkedés alapú hírlevelekkel renelkező magyar MLM cég
– 30 napos cookie helyett örök életű cookie (azaz ha egyszer a meghívásodra akár csak megnyitotta is bárki a weboldalamat, de sehol nem iratkozott még csak ingyen emaillel se fel, akkor is TE ALÁD fog kerülni az MLM-ben ha pl. nem 30 napon belül hanem 5 év múlva dönt úgy hogy ingyen feliratkozik! Mert ha netán nem tudnád más cégeknél ez SEHOL nem így szokott lenni, max 30 napon belül regisztrálnia kell, különben NEM alád kerül szinte minden MLM-ben és partnerprogramban!! (A csicskább MLM-ekről meg hadd ne is szóljak ahol meg 1 napon belül vagy 1 böngésző bezáráson belül kell regisztrálnia vagy neadj isten még külön az ajánlottnak ajánlói kódokat kell másolgatnia meg 6x lecsekkolni, hogy tényleg jó ember alá kerüljön különben totál fölöslegesen dolgoztál és nem is alád kerül a tag.. OMG..!!)

– Akkor is Te alád kerül az ajánlottad az MLM-ben örökké megjegyezve ha nem vesz soha terméket, csak ingyen hírlevélre iratkozik fel! Sok MLM cégnél, főleg a profik 90%-ánál általában csak fizetős csomaggal lehet pozíciót örökre lefoglalni.. pff gg… azok is ugye a kezdőknek akarnak segíteni „nagyon”…. Na nálam nemhogy havidíjas csomag nem kell pozíció végérvényes foglaláshoz majd, de egyszeri díjas se!) Tehát:

– Minden lényegi funkció TOTÁL INGYEN is elérhető lesz az MLM üzletépítéshez mint pl. a sok szintes MLM jutalékok (jelenleg 5-10 szintes), kifizetés, pénz + pont megmaradás, ingyenes tagsággal is örökérvényű pozíció és teljes hálózat megmaradás, egyéni QR kód, link generálás bármely egyéni aloldalhoz, bannerek, statisztikák, kampányok, stb.

– Tehát a célom az, hogy olyan MLM-et építsek, amit tényleg a legegyszerűbb építeni = ahol valóban elég 1 ajánlói linket elküldeni, amilyen magyar / saját MLM-et mindig is szerettem volna, csak más MLM cégnél mindig vagy ez hiányzott vagy az vagy ez meg az meg amaz is…. főleg ez utóbbi…. De nálam lesz majd előbb utóbb minden szépen rendesen kidolgozva, mert itt végre én diktálok és én találhatok ki mindent (és bocsi, hogy csak most építem meg, de én meg tudásban csak mostanság jutottam el arra a szintre, hogy bátran biztos legyek benne, hogy képes is vagyok felépíteni egy ilyet) s lesz még pl.:

– Googleal, Facebookkal bejelentkezés (nem csak felhasználói név de email nélkül is lehet majd szó szerint 1 kattintással regisztrálni).

– És persze mindenkit be is regisztráltat majd a Te MLM fádba is minden termék külön saját videósorozat értékesítési tölcsérje már rögtön az 1. vagy 2. videó után, hogy ne kelljen még keresgélni se a regisztráció gombot, mint más csicska amatőr MLM cégeknél, tehát itt nem csak meg lesz könnyítve a regisztráció, elkerülhetetlen lesz már az ingyenes videósorozatok (=értékesítési tölcsérek) 2. részének a megnézéséhez is, és ráadásul úgy lesz alád pakolva MLM-ben, hogy a jelölted még azt sem fogja észrevenni, hogy ez egy MLM cég, mert minden rendesen lesz kiépítve (pl. sok irreveláns menüpont nélkül mindig mindenhova épp pont csak annyi, amennyi kell stb.)! Tehát a TERMÉK lesz mindig a fókuszban, nem pedig a 0 termék-információval szolgáló regisztrációs űrlap meg a „bullshittel öntömjénező, húde instant millás leszel 0 melóval” uramatyámságok…

– Tehát pl. 2-4 részes ingyenes videósorozatok már csupán csak az értékesítési tölcsér ingyenes részéhez is lesznek (a fizetős termék előtt), szép sorban, nem csak hírlevelekkel de:

– Push notificationokkal, böngésző értesítős emlékeztetőkkel (hisz az átlag meghívott számára minden fizetős termék is csak egy ingyenes videósorozatként fog kezdődni), stb.

– Automatikus csalás és hamis regisztráció kiszűrés pl. nem lehet majd regisztrálni eldobható email címekkel, vagy pl. brute force meg hack védelem, meg automatikus profil megosztás tiltás is lesz (hogy 1 ember tényleg csak 1 emberként tudja használni pl. a megvett tagságát ne tudják többen használni ugyanazzal a jelszóval stb., stb., stb.)

– Minden egyszeri termék is letölthetős forma helyett online tagságként lesz elérhető, hogy elkerüljük a máshol általános „melyik a frissebb verzió” zűrzavart, meg azt, hogy ingyen osztogassák meg egymással, sőt így az is sokkal inkább elkerülhető, hogy el se olvassa miután letöltötte / megvette… Tehát ha egyik termékemet megveszed akkor később is kapod hozzá a frissítéseket is majd, és én tényleg folyamatosan tervezem frissíteni is mind, nem pedig csak 1x jól eladni!

– És persze lesz benne minden szokásos cucc is ami kell mint pl. chapták, részletes admin felület statisztikákkal, bannerekkel, diagrammokkal, egyéni ajánlói link készítővel (amivel bármely termékhez vagy bármely aloldalrahoz tudsz ajánlói linket készíteni ami szintén nem sok helyen szokott lenni!), MLM fa kirajzolása, jogi rendberakás, számlaadás nélküli kifizetések magánembereknek is legálisan, meg üzleti csomag függő % tagsági szintek, teljesítmény szint ösztönzők, bónuszok, beváltható (pl. termékekre levásárolható) kuponok, akciók, időszakos (de szintén automatizált) kampányok, ösztönző plusz %-ok / bónuszok (pl. ingyen facebook megosztásért) stb.!

– Mindenhol máshol még ha van rá kész MLM / partnerprogram akkor is azt látom, hogy ott próbálnak pénzzel lehúzni ahol csak tudják (pl. úgy, hogy csak akkor kerül alád az MLM-ben ha vásárol is, vagy csak akkor kapsz több szintes %-ot ha üzleti csomagot veszel, vagy csak akkor kerül alád ha direkt „önmagától beregisztrál az 50 rublikás űrlapon is”, de ha csak hírlevélre iratkozik fel akkor nem kerül alád és semmi %-ot nem kapsz soha, vagy hogy pl. kötelező a havi díjas csomag vagy hogy pl. muszáj befizetni ahhoz, hogy kifizessen neked meg minden efféle hátulgombolós, lehúzós trükk, és bullshit beetetés mint pl. „Siess mert elfogy a digitális termékem ezért csak korlátozott számban elérhető!” vagy pl. „Később nem veheted meg CSAK MOST, mert lejár a határideje a filenak és annyira segíteni akarok Neked, hogy később direkt leveszem és elérhetetlenné teszem örökre eme anyagot ha most nem veszed meg, amíg visszaszámol a TOTÁL-KAMU-visszaszámláló!” meg efféle szerintem szánalmasan átlátszó pofátlan OMG lélektelen hazugságok….. Na nálam semmi ilyen nem lesz, mert direkt úgy építem fel, hogy akkor is álom-ideál legyen ha nem lenne enyém az egész rendszer, hanem csak natúr hálózatépítő lennék én is…!!!

– Tehát nem lesz majd sok hazug bullshit marketing, vagy zűrzavaros érthetetlen admin menüpont, meg zűrzavaros szintelérési macerák, meg nem lesz sok átláthatatlan pont és jutalékrendszer meg zűrzavaros ködös ösztönző kampányok meg a szokásos bullshit MLM fluff, amik megértetésére ráadásul általában a honlapjuk se képes az átlag MLMeknek mert pl. képtelenek rendes definíciókat, átlátható táblázatokat, érthető magyar mondatokat is írni, nemhogy normális videó útmutatókat mindenhez.. stb. s így persze más MLM cégeknél mindent neked kéne megtanítani a jelöltjeidnek is, úgy, hogy ezen bullshit zűrzavarok ráadásul folyamatosan változnak és a honlapot is képtelenek optimalizálni marketing ügyileg még hosszútávon is, stb., omg., tehát Nálam tényleg elég lesz majd 1 ajánloi linket kimásolni + beilleszteni és KÉSZ, erre garanciát vállalok!!!

– Tehát onnantól tényleg a rendszer fog MINDENT lekezelni full automatán, profi folyamatokkal, érthető és termékorientált normális szövegezéssel, értékesítési tölcsérekkel, ahol minden direkt totál átlátható, egyszerű lesz, és semmi nem lesz kötelnálaező, se befizetni, se meghívni, se megosztani! Tehát ha téged tényleg csak az oktatóanyagaim érdekelnek akkor se fog zavarni, hogy ez egy MLM, magyarán a CSAK A TERMÉKFOGYASZTÓKRA lesz szabva alapból ugye, hogy ne csak az lépjen be és vásároljon aki üzletet is akar építeni, ellentétben azzal, ahogy a sok amatőr és átverős MLM csinálja..! Aztán persze ha valaki időközben jön rá, hogy a termékéhez vagy akár csak ingyenes regisztrációjához is milyen cáros sok szintes jutalékokat kaphat bármiből a legprofibb eszközökkel, admin felülettel, totál ingyen is meg tényleg mindent képzelj el ideálisan mintha összes profi MLM-et összegyúrnád úgy gondolom kezded már érteni mennyivel hatékonyabb lehet mint ahogy a többség csinálja..!! S ha nálam bármi nem úgy lenne mint a legtisztességesebb legideálabb ideálkép akkor kérlek csak szólj és megpróbálom azt is beépíteni!

– Tehát ellentétben még a külföldi „profi” de szerintem inkább átlagos MLMekkel én pl. csak akkor fogok egy újabb infó terméket készíteni az MLMembe ha az előző termékhez a feliratkoztató oldaltól kezdve az értékesítési tölcséren át mindent legalább a 10%-os konverzióig már beoptimalizáltam rá (ami már a profik szerint is egy elfogadható szint, azaz, hogy pl. 10 új látogatóból legalább 1 feliratkozik [=alád kerül MLM-be], és 10 feliratkozóból legalább 1 vásárol is), különben neked kéne ezen melózni, de én tényleg számolok is azzal, hogy ugye az átlag nép arra képes csak, hogy copy-paste ajánlói link, szal nyugi, nem kell neked személyesen győzködni vagy webináriumokat tartani meg semmi, majd a webináriumok is megtartják önmagukat automatikusan nálam, beza, olyan lesz hogy majd el se hiszed..!! ;))

Persze nem minden azonnal lesz ilyen optimális (először pl. csak egy „teszt termék”kel lesz kitesztelve a rendszer [ami amúgy ama mozifilm lista lesz, amikből eme dinoszaurusz diploma oktatási videómat összevagdostam] és csak utána mikor minden úgy működik ahogy kell a rendszernél és nincs kritikus hibája csak utána térek át a valóban komolyabb infótermékekre – ugye amiket felsoroltam itt korábban), de az biztos, hogy mindez sokkal hamarabb lesz olyan űber csitti fitti mint hinnéd ;D

+ Pl. arra gondoltam, hogy már kezdetben az összes bevétel 75%-át visszaosztom, így:
35 %
15 %
10 %
5 %
3 %
2 %
2 %
1 %
1 %
1 %

Tehát ez NEM bináris vagy zűrzavaros mátrix rendszerű, hanem sima natúr MLM, s ha ezeket ha összeadod az 75%. És azért „csak” ennyi, mert nagyon olcsóak lesznek a termékek és a tranzakciós díjakat eladások után kell fizetni, s így pl. egy bankkártyás fizetés a sok cécóval együtt alapból elvisz akár többszáz HUF-t is, de legalább 100-200 HUF-t amit minden tranzakció után ugye nekem kell fizetnem külön de ha a bankkártyás be és kifizetési jutalékokat, valutakonvertálást meg minden egyéb tranzakció közvetítői back-end admin szarságot (jutalékot) is ha beleszámítunk akkor ugye egy 1000 HUF-os termék után így lehet többet ki se tudnék fizetni vagy ha igen nekem akkor is csak kb. 1-15 % marad fizetési platformtől (payment gatewaytől) függően. Igen bizony, egy bankkártyás tranzakciónak fix költsége is van ha nem vagy mamutcég egyéni megállapodással mint pl. egy közért. Ez sok helyen fél euró. Ezért is jók a kriptovaluták, mert azokkal nem csupán 14%-al több pénzem marad, de nem ragad benn 3 hónapig mindenféle jogi szarakodási időhúzással a fizetési processzornál meg ilyesmi (ahogy ugye szokott lenni ha kicsit is utánanézel, főleg az MLM cégenél!!), ugyhogy ha teheted majd kérlek te is kriptovalutával fizess MINDIG, köszi! 😉


6.:

Új Saját MLM cég

+ Sok hihetetlen új kuriózum:


Megemlítenék még pár olyan dolgot, amit szintén nem láttam még sehol máshol még külföldön sem, de nálam olyat is fog tudni a rendszer mint pl., hogy ugye mivel van sok honlapom, ezért minden honlapomat úgy fogom egyre inkább alakítani, hogy eme új MLM honlapomra vezessenek végül mindig minden látogatót (hisz egyre inkább ott lesz minden lényegi tartalom), DE úgy fogom megcsinálni, hogy bármely egyéb honlapomat Te is tudd közvetítőként használni saját ajánlói linkkel! Tehát csinálhass működő ajánlói linket ne csak az MLM-es honlapomhoz / domainemhez de BÁRMELY honlapomhoz!!! Tehát ha te bármely egyéb honlapomat is ajánlod bárki másnak (az URL mögé illesztett egyedi kódoddal) aki végül (akár 10 év múlva) vesz bármit egy totál másik weboldalamon, Te akkor is megkapd a jutalékodat érte! Tehát konkrét példával élve pl. eme weboldalamon lévő videókészítési cikkhez is készíthetsz majd 1 kattintással egyéni ajánlói linket amiről ha átkattint a majdan elkészült videókészítési tanfolyamomra és vesz valamit akkor is kapsz jutalékot majd! Tehát nem csak a konkrét terméket nem szükséges majd belinkelni de a konkrét honlapot se és akár egy tucat féle honlapomat is ajánlhatsz majd bárkinek, úgy hogy mindegyik honlapom bármely cikke mögé biggyesztett egyáni ajánlói kódod működni fog!

Tehát pl. van egy vicces videó az orult.hu oldalamon, amelyet nem csupán az új NetFlixnek csinálom meg és összekapcsolom az MLM-el, de pl. ha te csupán azt ajánlod valakinek és az orult.hu X bejegyzésének az URL címe mögé biggyeszted az ajánlói kódotat akkor ha valaki felmegy oda, megnézi az XY vicces videót (és mivel vagyon varázslós releváns és mivel programozás ügyileg ezt is megoldom majd) ezért ha végül a belinkelt linken átkattint és feliratkoizik majd az új MLM cégembe Te alád fog kerülni úgy is egyből bárki ha Te egy totál másik honlapomat is linkelted is be neki és így ha később bármit vásárol a másik weboldalamon vagy MLM épít abból Te örök életedre jutalékot fogsz kapni még akkor is ha ezt 10 év múlva teszi! Beza ;D Sőt ha ingyen emaillel is csak évek múlva fog feliratkozni még akkor is alattad lesz az MLM-ben!! Ilyet mutass BÁRHOL máshol, ilyet se látni SEHOL, még külföldön SE.. !!!!

De én majd szépen minden egyéb weblapomat is egyre inkább úgy fogom felépíteni eme funkció aktiválása után, hogy minden létező cikkemet és minden vicces videót is összelinkeljem a releváns MLM-es infó termékeimmel, tehát nem fog kárba veszni egyik korábbi cikkem, videóm, munkám se, hanem ponthogy össze fogom szinergizálni őket az exponenciális hatás végett! ;))

Vagy pl. olyan MLM-et se láttam sehol, ahol direkt arra is van mód, hogy megkeresshess más tagokat az online rendszeren belül (azaz bárkit, NEM csak az alvonaladban lévőket), hogy így egyéb pl. MLM-es ajánlatokat küldhess nekik. Én majd erre is tervezek egy rendes rendszert kialakítani (igen, amolyan közösségi hálózat félét mint a facebook vagy a fórumok), hogy erre is lehetőséget adjon a rendszer, de persze sokkal célorientáltabban és hatékonyabban. Tehát nem olyan őskáosz mód ahogyan a fórumok szokták ezt és nem olyan spam veszélyes mód ahogyan a közösségi hálólzatok teszik. tehát pl. opcionálisan választható érdeklődési kategória szűrők és szint elérési minősülések vagy ilyesmi pontozási feltételekkel vagy a tagok hozzászólásának minőségének a szavazásával (amik nagyon elvétve láthatók csak a legjobb fórumokon rendesen, mert pl. még a youtubeon is csak fel vagy le értékelni lehet a hozászólásokat), s valahogy az MLM fával is összekombinálva (pl. úgy ahogy a linkedin teszi MLM nélkül: fizetős csomaggal vehetsz X üzenetküldési lehetőséget, csak én 100x olcsóbban fogom adni és persze mindenki mindenből 10 szintes %-okat kap majd) stb. vagy akár mindezek kombinációjával, hogy az amatőr kamu spameket elkerüljük 😉 S persze 1 gombnyomással ki is lesz kapcsolható ez is ha téged egyáltalán nem érdekel.


Tehát az alpha fázisban már tudsz regisztrálni és építkezni és terméket megkapni meg jutalékokat stb, ugyhogy regisztrálj! ;))
Üdv,
Adrián

Eme cikkem KATEGÓRIÁI:
Megosztás:

Hozzászólások:

Wordpress (22)
 • comment-avatar

  Üdv. Látom a haladást. Sok sikert hozzá !
  Az a kérdésem, hogy lehet már továbbajánlani?
  Befizetés, csomagok megvétele már érvényes és van értelme már havidíjban gondolkodni?
  Üdv. János.

  • comment-avatar

   Igen, lehet továbbajánlani, ajánlói link is működik már, ahogy minden lényegi funkció! Viszont azt neked kell eldönteni, hogy érdemes-e! Nézd meg jobban akkor szerintem a 3 oszlopos táblázatot, abban van részletes összehasonlítás, pici buborékablakokban bővebb infó. Atomrakéta még nincs persze hisz csak most indult még ugye 🙂 Tehát ha úgy érzed még nincs elég „komoly üzleti képzés” akkor is szerintem ingyen építkezni legalább tutira megéri, hisz később egyre több lesz ugye az itt fentebb írt 500 témában és ha most még nem is olyan vonzó egyre inkább az lesz az üzleti csomag is, és ugye minél több képzésem lesz majd annál jobban ki fog jönni hogy ki építkezett már előre és ki az aki csak akkor jön rá hogy ‘jéé bakker ez a mátrixos őrület télleg így beindult és van még atom rakéta is áááááá és alattam meg nincs senki a hálózatban ááá’… ;DD Persze aki ezt nem hiszi előre hogy ekkora jós vagyok az csak várja meg akkor pl. a köv 2 infótermékemet szép nyugiban ;)))

 • comment-avatar

  Üdv. Ez nagyon jó hír és már alig várom, hogy elinduljon.
  Üdv.János ! Sok sikert kívánok !

 • comment-avatar

  FRISS JÓ HÍR: Amúgy most már tényleg pár napon belül tutira elindítom az Alpha fázist, remélhetőleg már most hétvégén (mert megoldottunk végre minden kritikus elakadási pontot), uccsó simításokat végzem, szal készülhettek ;DDDDDD

 • comment-avatar
  imperator33 4 év

  Szia! Rengeteg kérdésem lenne, hogyan tudom feltenni

  ?

  • comment-avatar

   Hali! Ha eme új MLM cégemmel kapcsolatos ÉS másoknak is hasznos lehet (mert pl. olyat kérdeznél amire még nem írtam le a választ itt) akkor kérdezheted itt is bátran. Ha nem ilyen akkor inkább a kapcsolat menüpontot nézd kérlek legalul láblécben!

 • comment-avatar
  Nikolett 4 év

  Helló!Látom bejöt amit csinálasz,nagyon ügyes vagy tényleg,nincs honlapom de szoktam játszani néha
  de sajnos kevés ami onnan jön.és ha nincs Bitcoinom nme is jó neked?
  sok sikert

  • comment-avatar

   Szia!

   Köszi!
   Ha az a kérdés, akkor nem csak bitcoinnal vagy kriptovalutákkal lehet fizetni az új MLM cégemben. MÁR működik a PayPalos + bankkártyás fizetési mód is!
   Ha itt az oldal alján feliratkozol majd szólok hírlevélben ha elindult az Alpha fázis, majd csak utána lehet építkezni, addig ne fizessetek be!

 • comment-avatar
  Borbás János ! 4 év

  Köszönöm a választ ! Ez már haladás ! További jó munkát !

 • comment-avatar
  Borbás János ! 4 év

  Üdv. Van valami új változás? Időpont: 24.8.2020.

  • comment-avatar

   Hali! Á sajna nemigen, most még mindig ugyanama 2 programozási problémánál vagyok elakadva, az egyiknél a kiegészítő ügyfélszolgálatára várok, a másikhoz meg felbéreltem most nemrég pénzért egy új profi külföldi programozó szakit pluszban, és ama 2. (hírlevélautomatizációs) probléma úgy néz ki most legalább az meg fog oldódni végre és akkor már csak 1 helyen lesz elakadás 😀 Bocsi, csak ilyen szerver oldali szarságok jó részére én se gondoltam amúgy anno, de nyugi előbb utóbb tuti megoldok mindent, ha kell újabb szakit bérelek fel, mert úgy néz ki ‘legrosszabb esetben’ úgy már működésre lehet bírni a dolgokat :DD

  • comment-avatar

   Amúgy időközben most már megoldottam a 2 fő elakadási pont egyikét, a bonyolultabb akciófüggő hírlevélautomatizációt! Már azok is működnek rendesen ;)) Mondtam hogy legrosszabb esetben új programozó szaki megoldja ;DD Tehát már csak 1 fő ponton van elakadva csak a rendszer fejlesztése 🙂

 • comment-avatar
  Borbás János ! 4 év

  Üdv. Van valami új változás? Időpont: 17.8.2020.

 • comment-avatar
  Anathol 4 év

  Gratulálok ez nagyon szuper rendszer lesz!

 • comment-avatar

  Kíváncsian várom az indulást ! Addig is jó munkát hozzá !

 • comment-avatar
  Ági 4 év

  Kiváncsivá tettél ,hajrá.:)

 • Disqus ( )